View Single Post
Staro 10.06.2019., 11:26   #3745
Silvio
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2016
Pozdrav, uglavnom u zadnjim mjesec dana imam par iskustva sa Linksom i isto tako mi je potrebna pomoc.

Volan Logitech G29 je imao uzasno cviljenje i te sam ga odnio na reklamaciju u Links (Tresnjevka), nakon tjedan dana dobio novi sa novom garancijom od 24mj da bi taj novi isto imao cviljenje volana + potenciometar gas pedale je bio skoro pa mrtav (sam je dodavao gas, "cukao" itd..). Opet sam i taj odneso na reklamaciju, naveo probleme i zatrazio povrat novca. Danas sam dobio mail da povrat novca nije opcija, mogu dobit taj isti novi artikl ili u zamjenu za neki drugi iste vrijednosti (i nadoplatit za nesto ako zelim). Problem je sta ja vise nit ne zelim taj volan (vecinom zbog ovakvih problema, ducan mi je 30km grada udaljen i vec sam 3 puta isao za zagreb i trosio gorivo koje nije jeftino), a nit ista drugo u vrijednosti od preko 2000kn jer mi je nepotrebno. Jel mi moze neko posavjetovat jel sta moguce napravit sto se tice toga ? Volan je kupljen gotovinom od covjeka kod kojeg sam kupio volan.
Silvio je offline   Reply With Quote