View Single Post
Staro 09.06.2019., 20:22   #6057
High_End
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Tu neki pricaju o tisini a vodeno glasnije 7 puta. Pa ona smeca pd pumpi kaj ugraduju u AIO ubijaju zvukom. Custom loop je drugo nesto jer pumpa samo dode ko jeftiniji AIO

Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk
Joj daj ne tucite gluposti majko mila pa nismo u 2013toj, promjenio sam 4 AIO sistema svih vrsta i ne sjecam se kad sam cuo pumpu i na jednom od njih, pogotovo sta su asetekove gen 6 pumpe striktno i vezane za tihi rad i rad na tom principu.

Sve ove gluposti o curenju crijevima itd su vezana za corsair i to vijesti stare 100 godina od prvih njihovih hlađenja koja su imala puno serijskih gresaka a ni dns mi njihova hlađenja nisu dobar izbor, vise estetika.

Snaga pumpe nije nesto ni vazna za te mainstream sisteme gdje hladis samo proc, a imam doma i swiftech h240x2 koji ima ddc pumpu od 660L/h pa nije nesto previse razlike naspram recimo arctic lf 240, samo je glasnija na max okretajima, vise razlike je zbog debljih crijeva koja provuku vecu kolicinu vode u kracem vremenu i bakrenom radijatoru naspram aluminija kod arctica, ali arcitic ima deblji radijator od tih standarnih aio hlađenja pa ima i vecinom jace performanse od vecine njih.

Nemaju ni sva ta aio asetekove pumpe, ima i sa jacim hardverom samo treba malo prolistat a ne sve temeljit na corsairu.

A i sva ta nzxt corsair evga i ostala hlađenja uglavnom zbog sminke tolko kostaju, opletena crijeva, ledice, softwer za kontrolu, ajde neka imaju i bolje ventove ali sam sistem nije nista razlicit.

Tko hoce all in one open loop sistem od custom komponenti ima alphacool eisbear aio, bakreni rad, ddc pumpa, odvojiva crijeva, fitinzi itd. Za oko 1000kn i manje u rasponu do 420mm pa kome koliki treba,brza dostava i super podrska

Tko hoce moderan i hladan sistem uz super hlađenje svakako uzima neki aio, ove zracne grdosije su artifakti iz proslosti za zaborav

Edit:

Naravno i za benchanje i oc avanture mozes izvesti puno trikova na sta sa zracnim mozes zaboravit

https://youtu.be/z6HfXy8A3O4

Zadnje izmijenjeno od: High_End. 09.06.2019. u 20:34.
High_End je offline   Reply With Quote