Tema: Košarka
View Single Post
Staro 08.06.2019., 16:37   #3920
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Kako nećemo čovječe dragi ?

Pa više je nego jasno da su bez Duranta izgubili finale 2016, pa sa njim osvojili 2017 i 2018 , pa bez njega opet puše u finalu 2019. Ako ne naprave epski preokret, mislim da ćemo savršeno jasno znati jesu li bili bolji ili ne

uzeli su naslov isključivo jer su Cavsi igrali bez Kyrie i Love . Čak i bez njih su Cavsi imali 2:1. A o njegovom vodstvu dovoljno govori činjenica da je za MVP Finala 2015 proglašen Iggy zbog toga šta je usporio (zaustavio kako oš) najboljeg igrača protivničke ekipe. Takvog bez ikakve pomoći sidekickova.
Toliko o vrednovanju ključnosti Štefeka te 2015.

Igrao ozljeđen kme kme kme
ovaj plač nonstop provlačiš. Pa igra i Kawhi ozljeđen pa ne vidim da se žali. u finalu se stisnu zubi, igra se kako umije.
A da budemo korektni, on je za razliku Kyriea 2015, Kawhija 2017 i CP3 2018 bar igrao dok su ovi bili toliko ozljeđeni da uopće nisu mogli participirat.

Kako misliš ne znači mvp finala ?? LOL pa kako ne znači biti najvažniji igrač u najbitnijoj seriji za naslov
Nekidan ti je kolega super objasnio, Štefek je izvrstan šuter i izvanredno se kreće kroz blokove i koristi screenove. Ali da je on super kreator no way buddy.
Pogledaj šta radi Kawhi, udvojen, nema izgubljene, ubacuje , igra obranu, razigrava. Clutch

James ni Durant ne čine igrače boljima ? Evo vidim da Love i Kyrie sa svojim franšizama drmaju ligom otkad su se oslobodili LBJ terrora, a Dellavidova klač u osvajanju prvenstva Aboriđina.
Za Duranta je možda adaksinjo u pravu da ga previše kritiziram, ali kuži valjda moju poantu zbog čega. Durant je ekipi koja je izgubila prsten donio 2 naslova u nizu, sad ga opet nema i situacija je kao prije njegovog dolaska. Oba puta mvp finala.

A evo vidimo i za Štefeka kako je učinio boljim ove zadnje 2 utakmice, nema šta. Sve se razigrala ekipa oko njega.

Mislim , shvaćam da si Fanboy Štefeka i GSW , ali daje prijatelju malo se vrati u realnost. Možda nije ljepša, ali je objektivnija

znaci, citati s razumijevanjem. nije ljepse ali je realnije.
nope. necemo znati jesu li bolji bez duranta ili ne, jer onaj gsw je imao zesci shapeshift rostera da bi doveli duranta. i ne govorimo vise o istoj momcadi. ti imas kristalnu kuglu pa znas da bi onaj njihov tim izgubio finala zadnje dvije godine bez duranta? ja to ne tvrdim, ali nemam kristalnu kuglu pa cu reci da ne znam.

o vrednovanju stefeka 2015 cemo pricati samo o nba finalu (gdje on uopce nije ni bilo los, al eto), a ne i o tome kako su uopce dosli u poziciju da igraju u finalu?

kad vec tolko hvalis clutch kawhija, kako je moguce da je 2015. ispao u doigravanju od thundera ( i luzera Duranta)? i t godinu dana nakon sto je bio mvp finala? kako je moguce da tada nije bio clutch i nisu prosli? kako tada nije svoje sampionske suigrace ucinio boljima?

ovo cisto spominjem da ti pokazem na primjeru koliko realtivno moze biti davat nagrade na osnovu jedne serije tekmi. treba i do finala doci

i ne, nisam ja nigdje napisao da durant i james ne cine suigrace boljima, i to slobodno jos jednom procitaj.

i ne, ne navijam za gsw, ja sam bio za boston ili filu ( da, gilbert, koja je odvela raptorse u G7 ), i ovdje mi je totalno svejedno tko ce osvojiti.