Tema: Košarka
View Single Post
Staro 08.06.2019., 15:03   #3917
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Pa ti i jesi jedini ovdje gurao tu tezu da Durant ne fali i da igraju bolju košarku bez njega

Da, Kawhi je trenutno najbolji igrač u NBA , ne samo zbog kompletnosti svog gameplaya, nego i zbog činjenice da je jedini sposoban podignut razinu svoje ekipe i vodit je do razine prstena. Bez njega realno, ova ekipa nebi bila ovoj situaciji ni blizu.

KD je vrhunski igrač, ali kao lider se pokazao luzerom, plus je nakon tog luzerskog gubitka otišao u momčad koja ga je pobijedila. U tako posloženim okolnostima je 2 puta bio mvp finala protiv slabije momčadi. Štefek je također luzer, vrhunski prangijaš trica, ali tijekom cijele ''vladavine'' čovjek nikad nije bio mvp finala šta puno govori. Sve su to kotačići u dobrom sistemu, to im je top domet.

Kawhi 2014 i ako dovrše posao 2019, LBJ 2016, to je kalibar vođe momčadi koji ovi nisu niti će bit. Toga je Durant recimo jako svjestan, i mislim da će zbog toga opet ostati u GSW jer zna da mu je to najlakši put za doć do prstena
ja sam tvrdio da ljepse igraju bez duranta, ne bolje. a to iesu li bolji bez mjega ili je nikad necemo saznati. ŠBBKBB.
Cinjenica je da se GSW odrekao duge klupe i dobrih rezervi za Duranta. ok, dva naslova su tu, i jos jedno finale otkad je on dosao, moglo bi se reci da se isplatilo. al sad trpe zbog toga, a do sad su imali srece.

Za Stefeka se ne slazem nikako. pa gsw je s njim kao vodjom uzeo naslov u sezoni kad ih nitko nije svrstavao u krug favorita, a druge godine su dosli do finala, i da tu nije igrao ozlijedjen pitanje je bi li lebron uzeo naslov s cavsima.

a sto znaci mvp finala? ja to ne vidim ko nekakvo bitno mjerilo za odredjivanje necije karijere i kvalitete. svesti ga na prangijanje trica je malo, zapravo puno too much. ne postoji igrac koji unatrag pet godina suigrace cini toliko boljima kad je na terenu ko stefek. nije to ni james ni durant nego bas stefek.