View Single Post
Staro 08.06.2019., 14:03   #1353
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Pa nije baš da su pogodovali Mercedesu nego je MErcedes najbrže svhatio kako rade. Što ne mora značiti da je napravljeno po njima jer Mercedes ima jako velik broj ljudi zaposlenih u F1 diviziji. A kad u inženjeringu imaš 100 ljudi, a tvoj konkurent 57 s time da su kod tebe najbolji ljudi iz konkurencije i svi dobijete neki proizvod na test. Što misliš tko će prije shvatiti kako taj proizvod radi? Drugo je bio Bridgestone koji je radio gume po Ferrariju i Michelin koji je radio gume po Renaultu (što su na kraju i javno priznali dok je bio rat gumara), ali mislim da ovoga puta jednostavno Mercedesova mašinerija je prejaka. Zato i košta 400 milijuna nečega godišnje, zato i režu na drugim strana, zato i Ola kaže da će se još kratko igrati Formule 1.

Gunther, šef Haasa je jednom rekao "mi imamo zaposlenih toliko koliko Mercedes ima ljudi na godišnjem odmoru". Tako da, nije da se pogodovalo. Jednostavno su se najbolje snašli u svim ovim evolucijama od 2014 na ovamo. Snašao se i Ferrari lani, ali jebiga

Qualy počinje u 20:00 po našem vremenu

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 08.06.2019. u 14:08.
Brko je offline