Citiraj:
Autor tux-scooby
Zasto 7k kuna za LED? Gledam vec neko vrijeme i nasao tv koji se vodi kao vrh LG LED ponude pa zasto ne. Znaci po vama treba obratiti pozornost na sljedece modele (uz OLED za koji se jos treba malo ispruziti)
Samsung QE55Q6FNATXXH
Samsung UE55NU8002TXXH
LG OLED55B8
Oled mi je vrh sto se svega tice ali nisam siguran s njim po pitanju zivotnog vijeka i kakva je situacija sto i kako garancija pokriva. Trenutno jos gledam recenzije.
|
OLED-i su vrh što se tiče kvalitete, a cjenovno su se već približili običnim LED modelima i vjerojatno kolege na to misle kada su govorili da se ne isplati davat toliko novaca za LED.
Ja sam uzeo NU8002 jer mi je bio best buy za moj budžet(bila mi je granica 6000 kn), ima VA panel(što mi je bio uvjet) a i trebao mi je TV za sve(IPTV, PS4, spojen sa PC isto) i zbog toga sam uzeo LED jer kod OLED-a navodno postoji opasnost od tog famoznog burn-in prilikom statičkih kadrova. Sad koliko je to istina i čest slučaj nemam pojma(primjera po netu uglavnom ima).
Nemoj gledat samo recenzije. Odi u neku od trgovina i sam isprobaj modele. Pogotovo Smart sustave i daljinske. Može bit najbolja slika na svijetu, al ako tebe nešto živcira kod sustava ili daljinskog jbg upropastit će ti cjelokupni dojam.
Btw. taj LG SK8500 što si gledao imaš po jeftinijoj cijeni u centru tehnike. 6400 kn
https://www.centar-tehnike.hr/tv-lg-...-proizvod-969/