View Single Post
Staro 07.06.2019., 01:44   #4366
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Mene jedino živcira što ponekad ne mogu iz prve otvoriti start ili kalendar nego se otvori nakon više klikanja i 5-10 s. To mi se javlja na svim PC-ima s Win 10, nevezano za hardware i build.

EDIT: Da, i onaj famozni problem s power managementom.
Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Je'l mozes ovo elaborirati, stvarno me zanimaju prednosti win 10 nad win 8.1 u power user okruzenju?

Jednu jedinu prednost desetke ne vidim a nit sam (valjda)star, glup, ignorantan kako etiketiras u rukavicama, a bogami sam dosta vremena (nazalost) utukel u desetku i privatno i poslovno.

Konkretan primjer i problem u okruzenju koje donosi cetveroznamenkaste cifre u dolarima po satu: Eyetracking set spojen na laptop s win 10, sve konfigurirano i kalibrirano i radi savrseno, i radi tako jedno 15 paljenja. Odjednom sistem ne radi, novi driver za IR kamere i analogno tome eyetracking SW ne radi. Update servisi ugaseni, update drivera ugasen, jedina mreza je postavljena na metered a firewall firme ima blokirane kanale MS update-a. (7, 8 i 2012R2 standard ne vide update-e)

Naravno da sve radi nakon rucnog vracanja prvotnog drivera, a kolko dugo?
Moze se konkretan simptom problema rijesiti na puno nacina, ali problem, da je 10 smece u segmentu pouzdanosti, tesko.

Win 10 je za po doma: igre, surfanje, office... a ne u okruzenju koje trazi/povlaci odgovornost.
Evo mario ce vam obrazloziti zasto je to tako kad je win10 apsolutno savrsen...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
kasko je offline   Reply With Quote