Tema: Košarka
View Single Post
Staro 06.06.2019., 14:38   #3893
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova

Pogotovo je smiješno kad plač dolazi od strane fanova Warriorsa koji su valjda od svih ekipa imali najviše sreće sa ozljedama protivnika ama baš svaku kampanju koju su osvojili. Kyrie finale 2015 , Kawhi finale zapada 2017, CP3 finale zapada 2018, i to svaki put baš u trenutku kad im je to trebalo , kao naručeno

Underdog, ovo treba zapisati
Nemojmo onda prigodno zaboravljati i da je Curry igrao ozlijedjen u finalu 2016, i da su ove godine dobili rocketse s ozlijedjenjim i curryem i thompsonom, na kraju i bez duranta.

Ovo je bila ocekivana pobjeda raptorsa i bilo bi cudo da je bilo drugacije. Tri prvotimca im fale, a nemoj me zezat da netko moze zaozbilino uzimati boguta kojeg su uzeli s plaze i koji je pred penzijom, rodju koji nije ozbiljne kosarke vidio godinu dana, a ostali... livingston, cook, bell, mckinnie, jerebko... mojne me batje

Iggy je jos kolko tolko ok, ali brate mili i on ima 35

U ovakvom odnosu snaga raptorsi su favoriti za osvajanje. U punom sastavu, s puno dubljom klupom i boljim role playerima