View Single Post
Staro 05.06.2019., 20:42   #5985
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Pa ja sam od početka pisao da su mu cijene zakurac, te da se konačno formiraju pred sam izlazak. Bajo ih objavio više od pola godine prije izlaska
Što je fora da se poslužio svojim tipičnim gestimateom - nebi puno fulao, no on je povjerovao u cijene koje su toliko optimistične da nemaju veze sa zdravim mozgom...
Sada sam pogledao video..

uglavnom, cijene su "leak" , i on ih je kao takve prenio.. ne kuzim sta se svi hvataju za te cijene. s obzirom da se u toj ranijoj fazi cijena formira kao worst case scenario , meni je bilo logično da ju tako postave..
i s vremenom mi je logicno da dodju na te cijene kako kaze mladenxy, a sumnjam da ce imati lufta ici puno nize od toga.. brain on guys

ovo s binanjem i "5 ghz" isto zvuci logicno.. iako je nategnuto, sto i sam prizna.. ali za sad najbolje objasnjenje "razlike u TDPu" izmedju 3800x i 3900x , skoka u taktu s obzirom na 7nm prijelaz, kao i headrooma za TR serije ili buduce generacije ryzena
u pravu je da bi bilo dobro da pucaju malo vise na "gejmere", cisto kao PR im tako nesto treba, nadam se da ce se AMD sjetiti da izbaci i neki nabudjeni black edition .. ..uglavnom vec i sada "su te prebacili" u sluzbenim najavama s 4,6

uglavnom dobar video..

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote