View Single Post
Staro 04.06.2019., 21:29   #5945
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ok, znači sve je to relevantno za 0.1% online igrača sa super skillovima. Šta odma ne kažeš?
Dakle navodi se krajnje extremni scenarij koji ne samo da je nebitan za raspravu nego tih 0.1% ljudi dobivaju gotove konfe na kojima igraju od raznih sponzora i slično.

Bože dragi, kakve poluge za raspravu se izvlače.

I što ti to opet znači? Iskeširaš 25000 kn za komp da bi lakše hedšotao. Pa naletiš na kolegu @adaksinjo (moj CS mentor) pa te frajer razvali sa 60 FPSa. Nakon toga ti preostaju 2 stvari: nazivat njega da je čiter i haxor te suznih očiju gledati izvadak iz banke i još 57 rata otplate za nešto što ti je garantiralo hedšotove.

Ajmo malo realnije primjere, može? Hvala.

Do nedavno je 60FPS bilo ono, sad odjednom je 350 FPS premalo. Doduše isti kolega tvrdi da i auto sa 230KS je slab, pa eto, nije za zamjerit

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

ja sam to pokusao u par navrata istaknuti, ali ekipa pada na merketing, price, uvjerenja....
eto nedavno je bilo sa onim laganim misem. Jer pazi to je sada uber mis, odmah ti skill bude triput bolji, cak sam prozvan da ne poznam sto je to fizika, pa se i formule za silu pisu....

ali tako je u svemu, ko ima para ili je povodljiv, nalazi sebi opravdanje za trosenje i prvenstveno sam sebe najprije uvjerava da je to vrijedno i bolje.

ovo mi je u rangu vozaca skupih sportskih automobila gdje se izvlace brojke s neta, e, ali znas, na nurburgringu je najbrzi i tralalala
i onda se ekipa vozi od birtije do birtije, a staze, kruga, nece u zivotu vijdeti, ili i ako vidi, napere ga lokalni rejser u nabudzenom meganeu da ovaj nece znati sto ga je snaslo... aka. adaksinjo sa logijem od 50kn, i core2duo procom

tako i ovdje, mos ti uzet ryzen 28 45000X i 8 grafulja, i 10 gramski mis, i ne znam sto, ali ti to bez ekstremne dediciranosti i vjezbanja i provedenih tisucesati pred monitorom nece donest nista.
Gabre je offline   Reply With Quote