View Single Post
Staro 04.06.2019., 14:02   #5926
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Bolje uložiti u dobar monitor nego ne znam koiko tisuća kuna u procesor. A ove priče o skovokovima, šuljanju, itd. su gluposti. To ovisi o engine-u igre i koliko je dobro taj engine isprogramiran. Zašto bi davao ne znam koliko više novaca jer developere boli ona stvar za dobar kod u igri i jer neke stvari možeš izvesti samo ako imaš 300+ fpsa?

To su prastari bugovi i exploitovi koji su provlače kroz tih par igara. Danas skoro svaka igra koristi Unereal Engine gdje ti to ništa ne znači. 144Hz je definitivno brutalan upgrade u odnosu na 60Hz monitor i jako teško mi je prožvakati MP fps ispod toga. Ali da ćeš ti sad zbog toga ne znam kako bolje igrat, nećeš, ali će iskustvo igranja biti daleko bolje.

300, 400, 500+ fpsa ti u igrama apsolutno ništa ne znači. Ali doslovno ništa. Igram Quake koji je ultra brz pa mi ne treba više od 144. 250 mislim da je limit što nekome treba za ultra 1337 fuck yeah gaming. Sve iznad toga su bezvezarije.
Cryengine koristi svega par igara, ovaj prastari Quake engine i CoD exploitovi se provlače samo u CoD igrama, ali ni to više ne vrijedi jer se igre limitiraju za konzole. Outdated Source engine se od aktualnih igara samo u CS-u nalazi.

Kupuj hardver za sadašnjost uz neku fleksibilnost nadogradnje u budućnosti, a ne za arhaične enginee u ne znam koliko godina starim i outdateanim igrama.

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 04.06.2019. u 14:09.
xGAME je offline   Reply With Quote