Moram nadograditi svoj komp pa cu neke komponente zamijeniti novijima.
Konfiguracija:
DVD ROM LG, 16/48x, ATAPI, bulk
CPU AMD Barton XP 2600+
MB Epox 8RDA3+, SckA, nForce,SATA(333Mhz)
DVD recorder Pioner 107D
DDR 512Mb PC3200 (400Mhz), Infineon x2
Leadtek TV2000XP Expert, TV/FM
HDD Maxtor 6Y160MO, S-ATA150, 160
Manli ATI Radeon 9600SE 128Mb, DVI
Labtec Arena-675 5.1 set 26.5W RMS
360W ne znam napamet koji je novo kupljen
Glaciatech Igloo 2460Light, AthXP 3000+
Prve tri boldane komponente bih zamijenio novijima i boljima.
Moram odmah reci kako opremu kupujem u HG spotu zbog nekih poznasntava i olaksica, tako da...
www.hgspot.hr
DVD Rom bih zamijenio jos jednom od przilica iz obitelji Pioneer (pokazala se odlicnom)...mada nije presudno.
Kakve su vase ocijene i misljenja sa ovima iz HG spota:
DVD pisač, DVD±RW & DVD±R, PIONEER DVR-110D, 16x, 8x dual layer 8.5 GB, bulk 388,00
DVD pisač, DVD±RW & DVD±R, PIONEER DVR-110DBK, 16x, 8x dual layer 8.5 GB, bulk, crni 388,00
DVD pisač, DVD±RW & DVD±R, PIONEER DVR-110DSV, 16x, 8x dual layer 8.5 GB, bulk, srebrni 400,00
Nadalje, procesor...
Mada i nemam neku izrazitu potrebu za zamijenom odlicnog Bartona 2600+...htio bih poboljsati karakteristike kompa...jer dosta se bavim kucnim snimanjem DVD-a...obradom filmova i slicno.
Koja je vasa preporuka zamijeniti ili ne (jer mi radi na default znaci 1,9) i cime?
I na kraju maticna...moj najveci problem i uzrok koji me natjerao na kupnju nove maticne i zamijene nekih komponenti.
Epox me u potpunosti raspizdio i razocarao. Kupljen u Ve-milu dva puta je pregorila...a ova treca radi katastrofalno i uzrok je stalnom restartanju kompa.
Koju mi predlazete za kupnju...da je prekaljena i iskusana...da je zadovoljila....zapravo da skratim - trebam maticnu koja nije nista extra, extra posebno, ali da je kao kalasnjikov....da radi i odraduje svoje, a ne da sere svakih nekoliko mjeseci.
Zahvalan sam sam vam do neba.