View Single Post
Staro 02.06.2019., 20:15   #509
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Johe meni, imam neko sranje iz Plodina slicno ovom Kaercheru (izgledom i filterom su isti, vjerojatno se razlikuje samo motor i glava). Nema sanse da idem vise na usisavac bez vrecice - a isprva sam ja bio taj koji je htio bez vrecice.

Znaci uzasno reagiram na prasinu, ne znam sta sam si mislio... Kada cistim usisavac to je koma, prasine posvuda. Ne ispada tako lako. U filter se natalozi svega i onda to moram ili nositi na visoki tlak ili oprati vodom i cackati prstima da sve izadje van. Dajem mu rok trajanja jos 4-5 pranja i vjerojatno ce se raspasti. Sve ovo moram raditi u tus kabini jer je tesko ne osloboditi oblak prasine. Naravno, masku na lice samo mi fale plivacke ocale

Sljedeci ce sigurno biti s vrecicom (ili ako je ista bolji onaj s vodom, nisam ih nikad gledao)
Ja taj filter sam bacim u kadu i s tušem prođem po njemu. Prvo s laganim mlazom da se ne digne prašina, a onda kad se namočio, namjestim tuš na jaki pritisak da izbaci sve između onih rebara. Ostavim ga da se suši, ubacim drugi koji imam u usisavač. I tako jedno već tri godine. Niš se nije raspalo. Electrolux je, ne znam koji ti imaš.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F