View Single Post
Staro 30.05.2019., 21:11   #4792
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor nickross Pregled postova
Ja samo gledam benčmarkove koji su dostupni preko relevantnih i objektivnih stranica kao gsmarena.com ili antutu. A40 109452, P20 Lite 89976. Znači mobitel je mid-range, nije S10+ ili iph xs max već je midranger. Baš me zanima zašto ti je taj proc smeće, da mi je znati i je si li imao A40 i ostale midrangere uz sebe?
Krivo gledaš ... i te priče šta babe naklapavaju ko je kaj reko nemaju puno veze sa zbiljom jer svako ima drugačije prioritete ...
To kaj ti misliš da su brojke na tim testovima mjerodavne i da će ti po njima phone u praksi radit onda si još dalje do spoznaje o dobrom i dobro usklađenom CPU-u. I mene ne zanima jel je taj CPU dobar za neki low end telefon ali za moj telefon i njegove cijenovnu kategorije je smeće.

Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
Zašto si se onda ubacio u raspravu gdje se priča o mid range telefonu koji košta 200 eura (A40) ??
Ako ti je bitna svaka milisekunda onda kupiš neki trenutni flagship za 5-6k kn i sve ok.
Uostalom, ako tebi šteka A8, to ne mora značiti da je procesor loš nego da je softver loše optimiziran, ali bitno da si ti zaključio da su svi modeli s tim procesorom - smeće.
A zakaj to tebe uopće brine? Možda zato kaj se radi o istom CPUu koji je još slabiji ... pa je to ta poveznica koju ti nemreš povezat.
Da, kupit ću flagship za poruke i mailove yeah ...
Kupio sam noviji brandirani telefon višeg cijenovnog razreda od onog kojeg sam imao i onda o čekujem da će nešto brže radit a ne da će po tom pitanju nastat stagnacija. Mislim da je to realno očekivanje svakog normalnog korisnika.

Kaj onda kaj je 250 eura ako za te pare može kupit bolje. Naravno da je smeće ... sigurno ću taj CPU naću Huaweiu i sl. pa ću znat da je nešto bolji jer je bolje optimiziran? Ako nije dobro optimiziran za A8 kako će onda bit za A40?

Kad nazovem nekog iz imenika onda prvo na tren pokaže broj a onda ime, odaziv na poziv je isto vrhunski treba mu sekunda, dvije da krene zvat. Takve osnovne funkcije odrađuje svaki dumb phone bez preispitivanja o ikakvoj brzini.
Xenon je offline   Reply With Quote