Ma nije program iz DOSa nego Pyhton što meni izgleda još gore.
Obzirom da taj program ne koristim tako često ipak ga se ne bih htio odreći pa sam pitao jer mi kanta samo smeta i trebam je prodati, a u ovoj selendri je teško naći nekoga tko bi znao napisati neki batch. Napisao sam ih mnogo ali sad jednostavno ne mogu.
Ono za drugi osnovne ne mogu razumjeti jer mi mozak odbija suradnju takvog oblika. Obzirom da svaki čovjek vidi stvari sa svog gledišta barem pokušaj razumjeti da sam od tri prošle godine jednu proveo po specijaliziranim bolnicama za psihijatrijske bolesti i to ne u komadu nego povremeno, na kamate, s tim da mi je rekord u jednoj 5 mjeseci, a od one dvije najmanje jednu sam preležao u krevetu bez ikakve volje za bilo čine uključujući žene, kocku, drogu, novac tj. svime za čime obični ljudi pate i na kraju ono do čega mi uopće nije bilo stalo, a to je život i bio bih zahvalan onome tko bi me došao ubiti. Naravno da sam promijenio mišljenje jer sam u stanju uključiti kompjuter i raditi na njemu ali još uvek se ponekad dogodi da ne mogu jesti i guram hranu u usta i u sebi govorim "moraš jesti jer ćeš umrijeti", a to da umrem mi se trenutno ipak ne sviđa ali mozak neke stvari jednostavno ne želi procesirati bez obzira bile važne ili nevažne tako da taj path jednostavno ne mogu napisati bez obzira koliko htio. Da ze netko zadesi da to ne zna rekao bih mu da je kreten i sredio to za minutu ali kada se radi o meni nisam u stanju (ne reći da sam kreten nego to srediti). Ono što me prošlih dana malo razveselilo je da me zvala prijateljica (baba od 65 godina) da je došao serviser i sredio njezin kompjuter ali da nije u redu jer kad ga isključi ostane svijetlit lampica i ako klinkne na neku od tipki kompjuter je ready za par sekunda i odmah mi je sinulo da je serviser malo dirao žice ali je ona spomenula da ga uredno isključi tako da klikne na sleep..... pa sam je pitao ima li slučajno i izbornik Shutdown na što je ona rekla da ima. Nakon toga je sve bilo mnogo lakše!!!!!!!!
U nekoliko zadnjih dana sam napravio valjda 20 cancel za kojekakve pay site što u pravilu nije teško ali za neke jednostavno ne znaš tko im je probiller jer su lijeni poslati confirmation email, a čak ako i znaš tko je probiller ima neke svoje pod podružnice i trebaju ti sati da u nekoj od njih nađeš taj site i događalo mi se da se čudim zašto je stolna lampa nekako slaba kad ono vani već sunce, a nema ni pola sata da je bilo večer kad sam sjeo pred monitor. I da, stavio sam da mi u desnom donjem kutu ekrana stoji koju verziju Windowsa imam da znam kad će pisati 1905.
O da. Disk koji sam dobio po naljepnici drastično odstupa od onog kako izgleda na fotografiji na web shopu gdje sam ga kupio pa sam malo aktivirao support od WDa pa su prvo nešto muljali ali sam ja ufotkao dva diska jedan pored drugog (imam jedan od 3TB koji je isti kao onaj na njihovom siteu samo što je brojka za TB druga) i iz supporta su mi objasnili da je onaj od 3TB normalni disk dok je ovaj od 6TB koji sam kupio u stvari OEM koji se ne smije prodavati kkrajnjem kupcu, da na njega nemam garanciju WDa i neka s firmom koja mi je to prodala sredim da mi ga zamijene. Nakon što sam poslao mail u kojem sam copy/paste što su mi iz WD poslali javila mi se ženska iz te firme da ne vidi u čemu je problem jer je to samo nova naljepnica dok su tehnički podaci isti

Dođe mi tako ponekad da uzmem bombu ili automatsku pušku i neke stvari sredim brzo i efikasno