View Single Post
Staro 30.05.2019., 17:39   #4336
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Hajde da i ja ponovo nešto upitam. (Prava sam niškorist jer samo pitam, a ništa ne objašnjavam :-)
Malo sam se obnovio. Ono, novi refubrished kompjuter, isto tako 23" monitor, jedan disk od 6TB da mi smeće koje sakupljam nije na pet različiti diskova od 1TB pa ne znam što se gdje nalazi...
Uglavnom sve je u redi i sve dobro radi, osim onog nevoljnog 38591 umjesto mog imena kao usera u Win 10 ali i tu sam se već ohladio, a došli su i novi problemi koje treba odmah rješavati inače gubim novac i takooooo.

Uglavnom. Stručno pitanje za stvar koja se nekada u DOSu rješavala trenutno ali je pojavom prozora postala teška ili slabo moguća. Imam jedan program koji je pisan u Pythonu i kojeg sam jedan jedini put u životu uspio instalirati dok je sve ostalo prošlo neuspješno ili s porukom da trebam (negdje gdje ne znam gdje) dodati path koji će inicijalnu file dovesti do Pythona da bi program proradio. Radi se o programu za posebne namjene povezanim sa softwerski definiranim radiom i analizatorom frekventnog spektra koji je potreban debilima kao ja i koji se time bave.
Je li moguće, i naravno, ako jeste kako iz bivše kante koja na podu kupi prašinu nekako izvući taj program i prebaciti ga u novi kompjukter jer mi zbilja zdravlje onemogućuje da se vraćam na nešto što je još gore od DOSa.
Hombre je offline   Reply With Quote