Citiraj:
Autor Mommistake
Ma ja sam u procesu nabavke, žena i ja smo si stavili budžet od nekih 500EUR. Za 3500kn se kupi već bosch, ima "start u" opciju, koja mi je jako važna, inverter i A+++ je.
Tako da ću na to vjerojatno ići.
Nije moderna kao samsung za tu lovu, ali je Bosch, pa ću radije ići na "ime" nego na dizajn.
|
Još bolje ako nije moderna! Manje stvari za pokvarit se.
Kod mene postoje samo 4-5 brandova za bijelu tehniku.
Gorenje -> Samsung/LG -> Bosch -> Miele.
Gorenje kupujem zbog jako niskih cijena na akcijama i jer je kvalitetom bolja od Beko, Candy, Electrolux, Končar, barem po mom skromnom mišljenju i iskustvima frendova.
Samsung mi ima odličan dizajn, pogotovo jer kupujem fridge uskoro i bude na akcijama za 3500kn sa dispenzerom za vodu!
LG slično kao i Samsung, ali u zadnje vrijeme kaskaju dizajnom, pa Samsung ima prioritet.
(ne)kvaliteta Samsunga koja se ovdje počinje spominjati i manjak garancije, mi je opasna mina doduše.
Bosch - frend uzeo perilicu rublja nakon Electroluksa, nije ni znao da mu je veš polužuti dok ga nije oprao u Bosch perilici.
Svakako best buy ako se nađe na dobrim akcijama. Recimo ovo gore, za 2600kn Bosch je ludnica!
Miele - enough said, imaš para, plati. Ko OLED kod TV-a. Ne vrijedi duplo više od drugih, ali ako imaš, priušti si najbolje, neće ti biti žao.
Ne znam iz vlastitog iskustva, ali ekipa koja živi po Švabiji priča o Miele-u ko što su 80-ih pričali o Mercedesima.