View Single Post
Staro 30.05.2019., 12:16   #371
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ma ja sam u procesu nabavke, žena i ja smo si stavili budžet od nekih 500EUR. Za 3500kn se kupi već bosch, ima "start u" opciju, koja mi je jako važna, inverter i A+++ je.

Tako da ću na to vjerojatno ići.

Nije moderna kao samsung za tu lovu, ali je Bosch, pa ću radije ići na "ime" nego na dizajn.
Još bolje ako nije moderna! Manje stvari za pokvarit se.

Kod mene postoje samo 4-5 brandova za bijelu tehniku.
Gorenje -> Samsung/LG -> Bosch -> Miele.

Gorenje kupujem zbog jako niskih cijena na akcijama i jer je kvalitetom bolja od Beko, Candy, Electrolux, Končar, barem po mom skromnom mišljenju i iskustvima frendova.

Samsung mi ima odličan dizajn, pogotovo jer kupujem fridge uskoro i bude na akcijama za 3500kn sa dispenzerom za vodu!
LG slično kao i Samsung, ali u zadnje vrijeme kaskaju dizajnom, pa Samsung ima prioritet.

(ne)kvaliteta Samsunga koja se ovdje počinje spominjati i manjak garancije, mi je opasna mina doduše.

Bosch - frend uzeo perilicu rublja nakon Electroluksa, nije ni znao da mu je veš polužuti dok ga nije oprao u Bosch perilici.
Svakako best buy ako se nađe na dobrim akcijama. Recimo ovo gore, za 2600kn Bosch je ludnica!

Miele - enough said, imaš para, plati. Ko OLED kod TV-a. Ne vrijedi duplo više od drugih, ali ako imaš, priušti si najbolje, neće ti biti žao.
Ne znam iz vlastitog iskustva, ali ekipa koja živi po Švabiji priča o Miele-u ko što su 80-ih pričali o Mercedesima.
Elven je offline   Reply With Quote