A vidi, nije da je teško za razumijet ekipu, ovakvi zahvati nisu najjeftiniji (iako su sad jeftiniji i sa dostupnijim hardwareom nego ikad), ljudi će prije ubaciti tu lovu u jače komponente. Plus relativno malo ljudi sami slažu PC, kamoli ovako nešto... ja sam se dugo nećkao i bio u strahu, pa čak i kod ovog domodificiranja nije mi bilo svejedno rastavit GPU blok, ali nasreću imam crva koji me gnjavi i gura da isprobavam takve stvari

nekad mi je umjesto ovog bio auto, ali tako nešto pita puno više love pa je ovo ipak isplativiji hobi
S druge strane mi je mrvicu i drago što je tako "malo" ovakvih stvari kod nas, jer se sa širenjem publike širi konfekcija, i ekipa koja plati nekome da mu složi ovako nešto, samo da se pokaže pred ljudima. Prošao sam to sa autima i "tjuning" scenom, a kako vidim vani je izgradnja custom loop PCova za klijente koji samo plaćaju u solidnom uzletu... možda je moja analogija nekome nejasna ili glupa ali funkcionira za mene
Mislim da ćemo se složiti da je u ovome najveći dio gušta sama izgradnja i osjećaj da si na kraju sa svoje dvije šape sklepao nešto personalizirano, što radi i izgleda super.
EDIT : ali stvarno, ako netko ima konkretan build a skriva slike na sunce, dajte na uvid
EDIT2 : Has, zanima me kako planiraš skombinirati zlatno-srebrne kablove sa ostatkom builda? Možda nabaviti one crne Noctue da ove smeđe ne ispadaju iz šeme toliko? BTW prije nego je stigao LianLi u užem izboru je bio TT P5, kako se nosiš sa prašinom? To mi je uz mjesto za montažu radijatora bio glavni minis i prevaga za LianLi