View Single Post
Staro 29.05.2019., 15:23   #1896
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Nema čovjeka na svijetu koji ne želi ispasti važniji od onog što je, a najlakši način su takve basic gluposti kao što je mobitel.
+++++

točno to, posebno kod nas balkanaca, čim se sjede telefon ide na stol. kao smeta mu u džepu. Odmah se vadi novčanik mobitel ključevi od auta i ostala sranja, prezentira se svejsno/nesvjesno, gle me kakav sam ja DASA.
mene osobno boli kurac, ali isto tako, ako netko od kolega s posla izvadi nešto novo drukčije upitati ću ga koji je. Onda će važno reć koji i reć kakvu tarifu i pretplatu plaća i on je onda veliki dasa, ratari ga i pretplati u te dve god.

Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
to je do osobnih kompleksa a ne firme, ako te uspiju natjerati da se osjecas posrano sto imas uredaj star 3 mjeseca a ne optpuno nov onda su oni odradili jebacki marketing i ti pao na to

kako da ja tebi objasnim da ako mob ima iste specs (chipset, ram, memorija, kamera) osim male razlike u izgledu ekrana i eventualno veca baterija da tvoj mob nije odma bezvrijedno smece...mislim sto smo mi? curice u 1. srednje?

tako mozes biti razocaran i da kupis s10 ili p30 ili bilo koji flagship u 6. mj. i onda google izda pixel 4 u 11. sa najjebenijom kamerom na ovom rubu galaksije pa ti se opet pce forumski stručnjaci i entuzijasti smiju kako ti je mob outdated
Malo sam ti samo prepravio. Smijat će ti se onaj ko će uzet taj gugle, a ostali će reć pa nije tako puno bolja kamera od mog s10/p30/p2/1+7/itd. i da nema smisla da netko kupi takav telefon za toliko novaca, kao što će ti to