View Single Post
Staro 29.05.2019., 13:03   #1889
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
nadam se da znas koliko ovo glupo zvuci

ali znam na sto mislis, samsung izda dva flagshipa godisnje (je da su gotovo identicni sad ali eto, dobijes stylus), sony izdaje novi model svakih 8 mjeseci, no oneplus napravi reviziju postojeceg modela i prodaje pod novo, doduse nije da su ko apple sa spikom "the fastest iphone yet", ono daj me jebi, ja sam mislio da ce iphone X biti sporiji od iphone 6

no sad ozbiljno, sto bi ti tocno? da naprave jedan model i onda dvije godine nista? ako se njima isplati (a isplati se) napraviti reviziju i prestati proizvoditi aktualni model zasto ne, netko kupuje za bozic mob i oce nesto drugo osim aktualnih samsunga, a isto nije da te itko tjera da moras svaki novi model imati, T liniju slobodno preskoci, dapace cak i jednu generaciju jer nije ako je izisao novi model stari outdated, 99% je jednako dobar a to sto mi patnici silimo imati aktualni da mi ne bi neka srednjoskolka upirala prstom "gle siromaha, ima stari model, meni tata na pretplatu uzeo prekjucer novi" to je do nasih kompleksa
Evo jos jednog ambasadora branda

dvakih 6 mjeseci izlazi noviji model. Kupis nešto skupo i onda za koji mjesec si lagano razočaran jer vec ima nesto novije.

Kako da ti to objasnim.
Gabre je offline   Reply With Quote