Citiraj:
Autor Mladenxy
Pupo koji ljudi? Svi? Jer mobilizacija ne pita za ekološka uvjerenja. Ubijanje životinja je svakako žalosno ali dobili su humaniju smrt od biorobota. Ti ljudi su bili svakako heroji a preživjeli su svako malo po bolnicama. Bio je to rat protiv ljudske gluposti koji je bio prekretnica u shvaćanju atomskog metka i praktički je revolucija u ljudskoj povijesti. Imam i ja ljubimca, štoviše bolesnog i kužim enpatiju ali ovi heroji su ipak zaslužili više.
|
Ma nemoj me krivo shvatiti, jasno da zasluzuju vise, isto kao i rudari i vatrogasci. To uopce nije upitno.
Samo kazem da ce prosjecan gledatelj, pogotovo onaj koji to gleda kao jos jednu seriju vise reagirati na scene s psima nego ljudima.
Strasno je sto se dogodilo i kako su prosli ti ljudi, a sve zbog nemara i zataskavanja. Sto je najgore, u Rusiji i bivsem Sovjetskom savezu danas ima vise od 20 aktivnih rbmk reaktora.
A sto se Amera tice, imate na wikipediji lijepo u tablici sve njihove zajebe na nuklearkama na ciju su sanaciju potrosili milijarde uz ljudske zrtve.
Plus nuklearni pokusi i sto su svo smeće nuklearno od pokusa utrpali nekoj maloj državici u sred mora, zazidali to i "odrekli" se toga. Kao nije naše