View Single Post
Staro 28.05.2019., 19:41   #8769
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Meni je Povjerenstvo odgovorilo na prigovor duplih računa HT-a/A1 i uračunavanje mjeseca u kojem nije bilo uspješno realiziran prijenos broja u promociju 12mj u pola cijene "pozitivno" na način:
Citiraj:
"Nije utvrđen propust operatera vezano za obračun predmetne usluge i izdane račune"
"O datumu prijenosa ste informirani kako slijedi:
29.4.2019:Prijenos broja: Vaš zahtjev je prihvaćen!... Prijenos vašeg broja i uključenje usluga biti će 7.5.2019."
Te ću "prvih 12 mjeseci 50% niža naknada imati zaključno s računom za ožujak 2020."
Unatoč navedenom, u znak pažnje iduća tri računa (svibanj i lipanj 2019.) nećete biti terećeni po osnovi mjesečnih naknada... te vam je na taj način omogućena prikladna kompenzacija.
Meni je i dalje ružno kako lopovski idu instalirati uslugu u stan prije nego što uopće zatraže prijelaz od HT-a i iako su imali tjedne prije da ih obavijeste. Što me onda HT nije zvao i dao jeftinije. Što ja moram slati nekoliko prigovora i što i dalje ne priznaju svoju grešku "već mi u znak pažnje" 65kn+85kn (koliko bi koštao račun za svibanj i lipanj) daju "sljedeća tri obračunska razdoblja džabe" a dvije riječi nakon toga daju 2 mjeseca džabe.