View Single Post
Staro 28.05.2019., 17:07   #1360
locks
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Bome, imao 7.1, pa 8.0 i sad ću dočekat 9.0, ah što vrijeme leti na U11

Ne sumnjam da će 9tka radit odlično na HTCima, fakat mi je žao HTCa što se nisu probili na tržištu, ovaj HTC dok složi softver, to jednostavno radi..
Mada me i dalje vuče U12+, jer zagarantiran je odličan softver sa praktički 0 softv.problema.

U jednu ruku ljut sam na HTC a u drugu, kak otić (zapravo, sve me strah nekaj drugo kupovat) od HTCa, sa ni jednim nisam imao problema, ni sa softverske ni sa hardverske strane (a imao, HTC M8, M9, 10, i sad imam U11).
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
A ne znam, pojedinci koji su prešli sa U11 na U12 (xda forum) vele da ima razlika, a baterija je u najgoru ruku ista kao i na U11, a svi znamo da je batka na U11 izuzetno dobra.

Samo kaj U12 još drži cijenu, a teško se prodaje i ekipa ne spušta cijenu u nadi da će ga prodat, a zna se da HTC jako loše kotira na tržištu.

Čak sam mislil uzet još jedan U11, mada je teško nać neki koji je malo korišten, a i ak se nađe, onda se nabija cijena.
Na U11 je baterija užas.Dakle U11 star 8 mjeseci s garancijom.Žena ga koristi.Dakle ništa nasilno,klasika wifi,Face,Viber....Jedva izdrži do navečer...
locks je offline   Reply With Quote