Citiraj:
Autor dean225
Drug je upravu ovaj put. Svi oni žele kad tad završiti u Ferrariju. A Ham nije glup. Nova pravila, novi motori, može to lako loše završiti za Mercedes. Ali nitko ne garantira da će Ferrari dominirati s novim motorima jedino ako ne kupe pravila. Bit će zanimljivo.
|
I to ali i pod pretpostavkom da će kroz 2019 i 2020 u ovakvom bolidu skinuti Šumaherovu 91 pobjedu, biti 7-struki prvak svijeta te po svim relevantnim statistikama na kraju 2020 biti najbolji vozač svih vremena.
Tada može odlučiti 2 stvari: otići u Ferrari što bi mu bila točka na i fantastične karijere ili se vratiti u McLaren i tako reći kao i Kimi "eto mene moji ljudi natrag k vama u smiraj karijere". Ovo sa McLarenom je jako jako tanko doduše, kao recimo kvaliteta pjesama Tomislava Bralića, dakle u mikronima mjerljivo.
Pošto je Brko (ne ja nego Dieter) otišao iz Merđana, a došo onaj neki novi Ola, on navodno ne gaji istu ljubav prema F1 nego prema FE, tako da je lako moguće da 2021 Merđana vidimo na mjestima na kojima smo ga viđali 2010-2012, ako ga uopće vidimo na gridu jer puno para je upumpano u F1 projekt, a navodno zarada nije blistava. Ali ajde, izguštirali su se, pomeli pod sa Ferrarijem i ostatkom grida 7 sezona i ajmo u maniri Rosberga u penziju sa vrha i fokus na Eco Formulu E (zujava govna).
Zanimljivo je i to da Hamilton u svojih 13 sezona u F1, nikad nije pod guzicom imao ni jedan drugi motor osim Mercedesa
Citiraj:
Autor Mljac
A polako je i na Ferrari red da kupi pravila 
|
Ako Matija ne krene uskoro cmizdrit, niš od toga
Kad smo kod 2021, nebi se čudio da Renault se opet uzdigne, što motorom, što bolidom. I (nadam se) McLaren, barem na razinu 2010
Sent from my SM-G965F using Tapatalk