View Single Post
Staro 27.05.2019., 16:36   #5702
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Uglavnom se slažem za škota.
Poanta je da ako lijepo prezentira te informacije, hrpu puta kliknem na coroteks, redGamingTech i slične kanale i nemogu to gledati ni 30 seekundi.
Likovi pričaju nerazmiljivo/tiho i informacije na ekranu uglavnom nemaju veze s onim o čemu pričaju.
Na primjer lik priča kako je lekao 6c/12t ryzen i njegov cinebench score i on iznosi bubam 4321 bodova, kao prvo nigdje ta brojka ne piše na ekranu, a drugo je da ja nemam blage veze šta taj score znači zato jer ne znam napamet scoreove procesora u različitim benčmarcima.

Škot to ljepo prezentira, kad kaže da ima score za xy proc onda pokaže scoreove za isti taj benchmark od 5-6-7 drugih procova s grafikonom i da znamo gdje ovaj leak točno stoji. Naravno to je sve jako ugodno gledati a ne gledati nekog lika dok mrmlja brojeve a ja neznam jel rekao 4321 ili 14321 i da sam ga razmio ništa mi taj broj ne znači.

Druga jako bitna stvar je da lik(škot) prati hrpe izvora koje osobno ne pratim i sve to okuplja na jednom mjestu. Nakon 3 godine što ga pratim mi se tek sada potrefilo da sam večinu infoa u njegovom videu čuo ranije, znači teorija da ono to sve skupi na vrpu i ljepo zapakira drži vodu po meni.
Zato i nastavljam gledati škota jer imam sve info na jednom mjestu ljepo vizulano prezentirano s ugodnim škoCkim naglaskom

ShebY je offline   Reply With Quote