Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Tako da ima još najjači krediblitet, jedino što se slažem da se naivno upecao na cijene, te što nema bogzna kakav track record za AMD gpu. Očito ih ne može pročitat kad ni sa AMD ne zna, prtlja do pred sam izlazak...
|
Grafulje je promašio cijeli fudbal. U prošlotjednom videu je rekao kako je Navi sranje i kako inženjeri jedva čekaju preći na novu arhitekturu (jer je Navi po njegovom leaku GCN). Isto tako pojma nije imao za Radeon VII (one spike da se AMD predomislio dan prije nije nikad radio u korporaciji

).
Na kraju AMD predstavi potpuno novi core (GCN i Vega ostaju za datacenter zbog compute arhitekture).
Čitao sam hrpetinu toga na redditu i po forumima i nitko nije predviđao da će Navi bit nova arhitektura. Oko toga se sigurno nisu predomislili u zadnji tren i rekli - evo sad ćemo izbacit novi core umjesto reiteracije GCN-a.
Tako da sve leakove treba uzeti s velikim "grain of salt".
Zabavno je poslušat Škota, ali hrpu stvari koje sam vidio u njegovim videima sam prije toga znao pročitati na Redditu/forumima.
Još ovaj zadnji video gdje objašnjava kako je složio website mi baca malu sjenu na njegove stvarne analitičke mogućnosti tehnologije