View Single Post
Staro 27.05.2019., 09:33   #131
zupy
Premium

zupy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Skidaju sami izgleda - ovo s mog foruma

Citiraj:
Upozorenje

Decki, pripazite prilokom kupnje bona, ja sam kupio prvi put preko amex kartice, ne znajuci da ima trik kojeg nisam uopce vidio na stranici, pa mi skinulo za svaki iduci mjesec da pojma nisam imao.
Tek treci mjesec mi dosao mail dok sam spavao da sam kupio bon za evo tv.

Znaci, dobro proucite stranicu da nebi bacali novce uzalud, ja sam popusio, nemojte i vi.
Dakle, prvi mjesec kupio iz znatizelje da vidim kako stvar funkcionira, drugi mjesec mi skinulo s amexa, moja krivnja nisam pogledao racun i rutinski platio, ali nisam koristio modul jer nisam niti znao da mi je automatski skinulo s racuna, tek treci mjesec skuzio da mi skida s amexa.
Citiraj:
Pohvala

Kada bi svi operateri bili ovako susretljivi i razumni, mi ovisnici o televizijskim platformama bi bili puno zadovoljniji.

Sto se dogodilo:
Prvi puta kada sam kupio bon preko weba, nije bilo opcije da kupujem jednokratno ili je ja nisam vidio.
Tek kada se drugi puta ulogirate na njihovu stranicu, pojavi se pop-up da li zelim dalje kupovati automatski ili otkazati daljnju automatsku kupnju.
Ja se nisam ulogirao nakon prve kupnje i kupovina se odvijala automatski, sto nisam znao.
Nakon korespodencije s njihovom sluzbom, ekipa je razumijela o cemu se radi i obecali izvrsiti povrat novca za ono sto nisam koristio.

Moje misljenje je da im je netko tko je radio tu vrstu usluge, kupovinu preko webe, namjerno tako izradio stranicu, ali po meni malo bezobrazno, jer, ako sam ja nasjeo, mogu mislit kako bi nasjeli korisnici koji bas ne prate i ne citaju svaki zarez na stranicama.

S druge strane izrazavam zadovoljstvo i razumijevanje sa strane EVO tv ekipe koja je akceptirala moje argumente i odlucila vratiti uplaceni iznos.

Opreza nikada dosta.
https://satelitskiforum.com/sf/index...=362&pageNo=97
zupy je offline   Reply With Quote