View Single Post
Staro 23.05.2019., 15:30   #1841
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
ako nekoga zanima, kratki dojmovi o op7 pro:

- veci i tezi je nego sto sam mislio, ali privikavam se iako bi volio da je laksi
- zaobljeni ekran mi nikako ne pase, smeta mi glare i smeta mi sto tekst ide preko tog ruba te tu i tamo fulam slova na tipkovnici (ako maknem navigation tipke onda skroz ne mogu pisati)
- kamera je zalosna kad stavite actual size, na fit to screen izgleda lijepo (primjeri dole)

- feel u ruci je dobar sto se tice oblika mobitela
- boja odlicna, bas mi sjela
- ekran je isto predivan, boje odlicne (koristim display p3 kalibraciju), osobno ne vidim razliku izmedu 60 i 90hz ali vidim na netu da ipak nije lockano nego je varijabilno pa vjerojatno zato iako djeluje fluidnije, no mislim da je to placebo
- otisak je stvarno brz i jos nijednom nije izbacio gresku da ne moze prepoznati
- UI je kao i svaki oneplus, brz, fluidan, jedini bloat je netflix app
- punjenje nije znacajno brze ali svakako se primjeti

ultrawide crop
ultrawide
wide crop
wide
zoom crop
zoom

btw sinoc mi je u 7 sati spavanja potrosilo 23%, imam neki batery drain, nisam siguran da li radi titanium backup-a ili zato sto sam stavio ambient display da se upali na jedan dodir i osvijetli citac otiska pa mozda ako mu senzor cijelo vrijeme radi to crpi dosta, no budemo vidjeli dan dva oce se stabilizirati ili cu na factory reset i svaki app posebno instalirati

Zadnje izmijenjeno od: vacs. 23.05.2019. u 20:20.
vacs je offline   Reply With Quote