View Single Post
Staro 03.01.2006., 12:17   #24
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Originally posted by LightForce1308
Pozdrav svima.

Meni je isto bila ta slika i uspio sam maknit Spybot S&D-om i NOD32 sta sam bio pokupio.

Dobio sam ga tako d sam iso sa braticem zaigrat Frozen trone u mrezi, i nisam skonto da sam na netu, a iskljucio sam firewall. odjednom je pocelo stekat, minimiziram i pojavi se ta slika. Nakon restarta NOD32 i ZA nemogu uopce pokrenit, pobrisem sta sam uspio sa S&D, instaliram NOD, pobrisem sta je on imo, sredim Registry sa Registry Mechanicom i sad mi nista vise ne nalazi. Ali nemogu istalirat ZA. Probo sam i Outpost on jednostavno nee se pokrenit.

Za ZA mi kaze da je TrueVector Monitor vec pokrenut, da ga u servisima iskljucim i da ce onda moc instalirat. C:\windows\system32\zonelabs\vsmon.exe mi nemoze uopce izbrisat ni iz dosa, pokuso sam podici sa NTFSboot-om i nemoguga izbrist. ostale fileove iz foldera sam izbriso al njega nemogu. Isto tako mi je naso sa RootkitRevealerom jedno 8 fileova za koje kaze "Hidden from Windows API".

U proslih 2 tjedna sam formatiro jedno 10-ak puta tak da jednostavno nemam zivaca ponovo formatirat. jel imo ko taj broblem il da zna neko rjesenje osim formata.

Hvala
si pokušao u safet modu izbrisati??
demetrius je offline   Reply With Quote