Citiraj:
Autor Lewis
Svakom njegovo ali kad ovaj V10 zaurla covjek se najezi cak i kad smao turura u leru bez da se vozis a kad stisnes "M" na volanu pa on pocne grgljati i zapali jos cilindara taj zvuk/osjecaj ti tesla nemoze dati ni da ima 2000 konja  .
|
apsolutno
Citiraj:
Autor Igorr
Ma slažem se, ako je taj zvuk ono što čovjeka pali/ježi/nešto treće - go for it 
Najbitnije da si ti zadovoljan, što te boli briga što bi netko drugi kupio na tvom mjestu.
Moje osobno mišljenje je da je to više stvar navike i "znanja" trenutnih i starijih generacija, koje povezuju brzinu, ubrzanje, sportske karakteristike sa zvukom.
I da ako ne odrastaš s tim, da ćeš i drugačije gledati na to.
Mislim da će klinci koji će se tek roditi, imati već solidno drugačiji pogled na sve to.
Kolega u San Franciscu ima Mustanga V8, i stvarno je pojava, i ima moćan zvuk.
Ali osobno ne bi tako nešto ni razmatrao kraj S P90D.
|
ti brkas kompletno namjenu i vrstu automobila.
M5 kupujes za gustanje u voznji, za divljanje zavojima, za kruzanje kroz sumu sa spustenim prozorima a da ti ispod nogu pjeva motor i kako ti taknes papucicu tako on pjeva natrag.
Tesla je tako dosadan auto, anemican u pogledu gusta u voznji, a taj okretni moment i sus u ledja dobijes sa bilo kojim 500+ks autom, kao sto je i taj tesla.
Vozio sam 90D, i osim tog inicijalnog iznenadjenja velikog okretnoh momenta u kretanju i poklapanju gasa, nista drugo mi nije dobro kod tog auta.
no kad shvatis da taj tesla ima, koliko 580ks? i da kada sjednes u jedan RS7 sa isto 560ks, onda ti je jasno da i RS7 hebeno zaljepi u sic i ide jednako ili bolje od Tesle, a kamoli u zavoj gdje tesla nema sto traziti.
Prvo zbog tezine,a drugo sto ce nakon 20-30km se baterije pregrijati i usporiti.
Sto mislis zasto nema hot lapa sa nurburgringa, ili tako negdje... pa jer ne moze odvest 20kmu komadu a da se ne prigerije.
Citiraj:
Autor zgmmax
Mislim da je doživljaj brzine jači/bolji kada imaš i zvučnu kulisu od 8 ili 10 cilindara bolji od samo lijepljenja za sic i zvuka elektro motora kod EV
|
tako je. plus handling.