View Single Post
Staro 22.05.2019., 15:27   #697
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor TomG Pregled postova
2019-05-13 16:39
HR, Item delivered

2019-05-11 15:17
HR, Arrival distribution office

2019-05-09 13:32
HR, Departure to distribution network

2019-05-07 12:42
HR, Arrival from abroad

Zanima me je li netko imao slicno iskustvo. Naime piše da je paket isproucen u 13.05, nisam našao ništa u pošti. Poštar nije sigurno zvonio, niti me je netko nazvao na mobitel. Bio sam u pošti tracking number koji sam dobio na aliexpress im nije poznat niti ga oni mogu vidjeti.

QFLVS5002338478YQ

E sad što vi mislite da mi je najbolje učiniti, jesu li ti tracking numberi tocni ili je moguce da se je dogodila greska jer paket cekam već 5 tjedana što mi se do sada nije dogodilo.
Hvala
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Zar nije netko već prijavio, u sistem upisuju lažni delivered status da se mogu oprat prema vani ...

Masovni nered i nerad uz pokoju iznimku,
svaki put kad imaju malo više posla / stvari za isporučiti te stvari nestaju / niti ne nose nego skrivećki ubacuju obavijesti, ...
Sve izbacit na ulicu i zaposlit one koji hoće actualy radit.
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
zbog tih njihovih s*anja cemo zavrsit na black liste ebay-a i ostalih kao neke druge zemlje pa cemo se cudit kad pola artikala bude oznaceno da ne salju u HR.
to treba rjesit podhitno ko sto nikky kaze inace cemo long run svi nahebat.
Pomalo momci, nemojmo pljuvati ono sto ne treba pljuvati.Ovaj tracking sto si dobio nije preporucena posiljka vec obicna posiljka, a Kinezi ko Kinezi uvijek probaju muljati.Drugi put kada kupujete doplatite tih dva tri dolara da dobijete preporucenu posiljku.
RAUL je offline   Reply With Quote