22.05.2019., 15:27
|
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor TomG
2019-05-13 16:39
HR, Item delivered
2019-05-11 15:17
HR, Arrival distribution office
2019-05-09 13:32
HR, Departure to distribution network
2019-05-07 12:42
HR, Arrival from abroad
Zanima me je li netko imao slicno iskustvo. Naime piše da je paket isproucen u 13.05, nisam našao ništa u pošti. Poštar nije sigurno zvonio, niti me je netko nazvao na mobitel. Bio sam u pošti tracking number koji sam dobio na aliexpress im nije poznat niti ga oni mogu vidjeti.
QFLVS5002338478YQ
E sad što vi mislite da mi je najbolje učiniti, jesu li ti tracking numberi tocni ili je moguce da se je dogodila greska jer paket cekam već 5 tjedana što mi se do sada nije dogodilo.
Hvala
|
Citiraj:
Autor Nikky
Zar nije netko već prijavio, u sistem upisuju lažni delivered status da se mogu oprat prema vani ...
Masovni nered i nerad uz pokoju iznimku,
svaki put kad imaju malo više posla / stvari za isporučiti te stvari nestaju / niti ne nose nego skrivećki ubacuju obavijesti, ...
Sve izbacit na ulicu i zaposlit one koji hoće actualy radit.
|
Citiraj:
Autor geronimo_2
zbog tih njihovih s*anja cemo zavrsit na black liste ebay-a i ostalih kao neke druge zemlje pa cemo se cudit kad pola artikala bude oznaceno da ne salju u HR.
to treba rjesit podhitno ko sto nikky kaze inace cemo long run svi nahebat.
|
Pomalo momci, nemojmo pljuvati ono sto ne treba pljuvati.Ovaj tracking sto si dobio nije preporucena posiljka vec obicna posiljka, a Kinezi ko Kinezi uvijek probaju muljati.Drugi put kada kupujete doplatite tih dva tri dolara da dobijete preporucenu posiljku.
|
|
|