View Single Post
Staro 21.05.2019., 08:51   #11776
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001

- ubijane Dany je bilo pre predvidljivo
- nitko nije vidio sto se dogodilo, zmaj je odnio. Jovo je jednostavno mogao rec, osla na zmaju, kuda, nemam pojma al je rekla da ja budem kralj dok se ona ne vrati
- gdje je otisao zmaj?! Pojest plavusu?
- odakle sad opet zid? zar nije onaj zombi zmaj srusio zid na kraju 7 sezone?
- scena biranja kralja... kao da je snimljeno u pauzi za rucak bez scenarija nego su glumcima dali da improviziraju nesto
- svi se sloze i onda po rodjackoj liniji, sjever ce bit samostalan. Prvo 7 kingdoms, ups 6...
- scena kad "sabor" zasjeda, isto parodija, pa kako se zove knjiga, pa nije spomenut...

-->
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova

Najveća mana S08 je što mi se čini da je R.R.Martin ovima dao natuknice kako treba ili je u tom trenu htio da knjiga završi, a ovi nisu nikakve detalje ubacili između njih već su se kako stvari stoje, i namučili rastegnuti na 6 epizoda zadnju sezonu. Toliko stvari je moglo biti inteligentnije snimljeno, ovako ostaje kao neka B produkcija koja kreće od S08E03. Prava šteta uz potraćene 2 godine snimanja zadnje sezone.
Dobro si napisao ovo da im je dao natuknice a oni snimili samo to, skoro nista oko tog predloska. I za to im je trebalo 2 godine?! I da precesto je osjecaj B produkcije, improvizacije (ne nuzno lose al je ispalo lose), previdiljivosti, cak i parodije. Jasno mi je da nisu mogli cekati da se napisu knjige al da su mogli ovo bolje zavrsiti, mogli su.

- ubijane Dany je bilo pre predvidljivo
- nitko nije vidio sto se dogodilo, zmaj je odnio. Jovo je jednostavno mogao rec, osla na zmaju, kuda, nemam pojma al je rekla da ja budem kralj dok se ona ne vrati
- gdje je otisao zmaj?! Pojest plavusu?
- odakle sad opet zid? zar nije onaj zombi zmaj srusio zid na kraju 7 sezone?
- scena biranja kralja... kao da je snimljeno u pauzi za rucak bez scenarija nego su glumcima dali da improviziraju nesto
- svi se sloze i onda po rodjackoj liniji, sjever ce bit samostalan. Prvo 7 kingdoms, ups 6...
- scena kad "sabor" zasjeda, isto parodija, pa kako se zove knjiga, pa nije spomenut...

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote