View Single Post
Staro 03.01.2006., 08:55   #4
Lesa
Premium

Lesa's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
na koji bi ti način ljudima određivao po kojim cijenama da prodaju? Makar i mene nasmije kada vidim ovakve smiješne cifre, no to mi je smiješno, ali me ne dira osobno kao neke izgleda
Većina ljudi koji stavljaju te cijene nisu glupi pa ne znaju koliko to vrijedi, već se nadaju nekom naivcu koji će naletiti. Ko je zainteresiran za robu, uvijek ima opciju da pregovaranjem spusti cijenu na normalnu razinu. To što određen broj ljudi ima naviku na te postove odgovoriti u stilu "ti nisi normalan, kaj si glup, dajem 100kn" samo ima kontraproduktivan efekt kod prodavača; da meni tako netko odgovori ne bi mu ništa prodao pa da neznam kako mi pare trebaju.
I uostalom svi zaboravljaju kakve smiješne cifre neki ljudi nude za robu, pa možemo onda imati i minimalnu cijenu

Ovakva "sveforumska" akcija nema smisla i točka.
Uostalom, baš me zanima koliki postotak onih koji pišu LOL, smajliće, jesi lud i slično stvarno JE zainteresirano za ponuđenu robu..
News grupe baš karakteriziraju ovakvi komentari koji se pojavljuju u zadnje vrijeme učestalo ovdje na forumu; to pretvara PCekspert u newse, a ne pecaroši sa visokim cijenama