View Single Post
Staro 20.05.2019., 16:14   #443
NikolaDS
Registered User

Datum registracije: May 2019
Pozdrav svima,
prije dvije godine kupio sam M365, i valjda sam bio jedan od prvih koji se vozio s njim u HR - u godini dana odvozio oko 1500 km. Imao sam dosta problema s njim koje sam rijesavao u hodu, ali malo po malo sve vise me zivcirao pa sam ga na kraju prodao i kupio E-bike, Fiido D1.
Mislim da je kolega s foruma Gilbert5 samnom u vlaku razgovarao bas oko ovoga
Na xiaomiju sam promijenio 3 seta klasicnih guma sa zracnicom, dva seta tvrdih guma koje se na kraju nisu pokazale dobrima jer su naprosto pretvrde pa su od vibracija pucali konektori. Kada pukne jedan konektor, romobil ostaje bez struje. Ajmo rastavljanje, lemilica i udaraj. Bilo je trenutaka da na poslu u odijelu i kravati vadim lemilicu, rastavljam romobil i popravljam ))
Takodjer, imao sam problem s baterijama koje su izgubile balans tako da nije mogao puniti kako treba. U prijevodu, nakon 5 km voznje, romobil bi se ispraznio.
Nakon nekog vremena vise nisam imao zivaca za njega pa sam ga prodao i prosle godine u kolovozu ukupio FIIDU D1.
Fiido je u odnosu na m365 osvjezenje u svakom pogledu. Kvalitetniji je, zabavniji, brži, ide u brdo (ako ti manjka snage, okrenes pedale).
S njim sad prosao sada vec 2000 km i nisam imao ni jedan jedini problem. Sve štima kao prvog dana. Vozim se po kiši, snijegu, debelom minusu i debelom plusu. Baterija je i nakon 2000 km kao i prvog dana i ne pokazuje znakove slabosti. Fiido je bomba.

Kupljen preko Gearbesta, dosao na kucni prag (bez placanja carine, poreza...)
Vec sam lagano pretjerao s tekstom pa koga ista zanima neka pita, a i ja cu tu i tamo ostaviti koji post.
NikolaDS je offline   Reply With Quote