View Single Post
Staro 20.05.2019., 08:59   #179
zalman1
Banned

zalman1's Avatar

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
@ zalman1 - forum je tu da se pomogne nekome. Napise proceduru i zakone. Odvede na pravi put neovisno kako se on ponasao na pocetku. Vecina kupaca se tako ponasa jer ne zna zakon i ne zna kakva je procedura i tu smo da bi ih naucili. Vecina postova je tu ništ korist i normalno da mi admini necemo to tolerirati.
Ja ne vidim nigdje da je dotični tražio da mu se pomogne, da mu se napiše zakon, da mu se objasni procedura.
Čak i kad su neki pokušali on i dalje tepe svoju priču.

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
@xxgamerxx - totalno je nebitno tko si i sto si vidila i cula. Premalo si na forumu i to sto si napisala nema nikakvo znacenje ovdje. Takav post mogu shvatiti da napise Sancta ili netko sa puno vise staza na forumu onda bi stvari bile drugacije. Ovako je totalno nevažno...
Tko određuje čiji post je bitan, a čiji nije?
Koliko neka osoba mora imati staža da bi njeni postovi bili bitni? Jel ima neko pravilo da mi linkaš?

Ispada da tko god se registrira mora ostaviti account da mu miruje jedno godinu dana da nakupi staža pa da onda piše.
Osoba koja je pisala da se zatekla u trgovini možda i ima neke veze s SD ali ne smije nastupati u ime firme pa mora na ovaj način, totalno nevažno.
Postoje pravila foruma i nigdje ne piše da netko mora imati određen broj postova ili staža da bi mu se postovi uvažili pa ne znam na osnovu čega pišeš to što pišeš.

Bila je hrpa slučajeva gdje se ljudi registriraju, popljuju neku trgovinu i više se nikada ne vrate na forum, to je kao ok, ali kad netko brani trgovca onda nije ok.
zalman1 je offline   Reply With Quote