View Single Post
Staro 20.05.2019., 08:19   #176
FRipper
MiningMod
Moj komp
 
FRipper's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8,711
@xxgamerxx - totalno je nebitno tko si i sto si vidila i cula. Premalo si na forumu i to sto si napisala nema nikakvo znacenje ovdje. Takav post mogu shvatiti da napise Sancta ili netko sa puno vise staza na forumu onda bi stvari bile drugacije. Ovako je totalno nevažno...

@panasonic - vise te necu opominjati za izražavanje i pisanje na ovom forumu. Ako ne znaš normalno pisati, ne moraš niti pisati više.

@tino - ostavi se pisanja i opravdavanja. Znas sada sto moras napraviti i uhvati se mailova prema sancti...odnesi mob danas u trgovinu i predaj ga kao nedostatak. I tocka...

@ zalman1 - forum je tu da se pomogne nekome. Napise proceduru i zakone. Odvede na pravi put neovisno kako se on ponasao na pocetku. Vecina kupaca se tako ponasa jer ne zna zakon i ne zna kakva je procedura i tu smo da bi ih naucili. Vecina postova je tu ništ korist i normalno da mi admini necemo to tolerirati.

Smanjite tenzije i pišite normalno. Forum je forum, ali to ne znaći da smo u kafani i da možemo pisati što nas je volja.


Mod
FRipper je offline   Reply With Quote