View Single Post
Staro 16.05.2019., 20:17   #1
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
HP monitor se gasi

Imam stvarno čudnu situaciju sa HP 32" monitorom (https://store.hp.com/us/en/pdp/omen-...2-inch-display).

Imam ga nešto manje od 2 godine i do sad nisam imao nikakvih problema s njim.
No danas se iz čista mira jednostavno ugasio usred rada.
Ne mislim da je samo slika nestala, nego se doslovno i ledica ugasila.

Paljenje na gumb nije ništa pomoglo tako da sam ga probao i ištekati iz struje, no i dalje je bio mrtav.
Probao sam ga uštekati u neku drugu strujnu utičnicu (reda radi, jer utičnica radi za druge uređaje), no i dalje nije radio.

Nakon sat vremena petljanja sam odustao, vratio sve gdje je i bilo i nastavio rad samo na monitoru od laptopa... no nakon nekih sat i pol se monitor sam upalio i opet uredno radio par sati.

Sad se opet ugasio i opet ga ne mogu upaliti.

Ima li netko iskusniji neku ideju što bi moglo biti?
Možda napajanje (ima vanjski "blok" za napajanje)?

Po HP-u mu je garancija istekla (gamad daje samo jednu godinu) ali bi trebao imati još 2 tjedna garanciju u dućanu gdje sam kupio.
Javio sam im se i već su počeli nešto filozofirati, pa moram vidjeti hoće li mi uopće biti opcija da im ga šaljem.
Iz Njemačke je dućan, pa mi je malo teža komunikacija, a i ne mogu otići osobno do njih za bolji efekt.
Naravno da se neću tek tako dati, ali volio bih imati barem neku ideju što se događa, za slučaj da ću morati sam popravljati.
Igorr je offline   Reply With Quote