Citiraj:
Autor Ninja_Zg
Kalorijski deficit je glavnina price, kako god se doslo do njega, covjek treba naci ono sto mu odgovara, IIFYM, KETO, IF, LCHF itd...
|
This...
Ovo ste mi savjetovali tu i preko PMa i to je to. Ograničio se na 1500-1600 kalorija dnevno s time da već više od godine dana je jedem sranja tipa cajnih kobasa, tirolskih, sireva raznih iz čreva, hrenovki i to. I dalje tamanim svoje svinje tak jasno, podebljo ribu, jaja domaća imam koliko mi treba, tu i tamo baroni pileća prsa u lidlu uzmem, sir domaći svježi. I odjebo pekaru i lebac bijeli. Pečem si proteinac od posnog sira, jaja i zobenih.
Lagani treninzi nešto ala cross fit 3x tjedno. Tegove ne dižem iz drugih razloga (krv iz nosa, očni tlak, ćoravost zbog toga).
Ali bratec martin, skino 20+ kg u godinu i 2 mjeseca bez puno odricanja i patnje, čit dejova ko u priči, ono zalomi se ekipa jednom mjesečno pa se ubije pizza. E da, i cugu sam odjebo. Tu i tamo pivu zagulim kad neš delam ko ovih dana (interijeri

)
I zadovoljan sam. Uspravan ko kita u bila, ujutro ko metak se ustajem, niš mi nije teško i sve oko sebe volim (osim onih na koje sam stavio X

).
I ne jedem slatko. Nikad i nisam

nisam ljubitelj.
Kako nazvat moju "dijetu"? Nemam pojima. Veseli panj možda...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk