View Single Post
Staro 15.05.2019., 22:32   #2874
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Ninja_Zg Pregled postova
Kalorijski deficit je glavnina price, kako god se doslo do njega, covjek treba naci ono sto mu odgovara, IIFYM, KETO, IF, LCHF itd...
This...

Ovo ste mi savjetovali tu i preko PMa i to je to. Ograničio se na 1500-1600 kalorija dnevno s time da već više od godine dana je jedem sranja tipa cajnih kobasa, tirolskih, sireva raznih iz čreva, hrenovki i to. I dalje tamanim svoje svinje tak jasno, podebljo ribu, jaja domaća imam koliko mi treba, tu i tamo baroni pileća prsa u lidlu uzmem, sir domaći svježi. I odjebo pekaru i lebac bijeli. Pečem si proteinac od posnog sira, jaja i zobenih.

Lagani treninzi nešto ala cross fit 3x tjedno. Tegove ne dižem iz drugih razloga (krv iz nosa, očni tlak, ćoravost zbog toga).

Ali bratec martin, skino 20+ kg u godinu i 2 mjeseca bez puno odricanja i patnje, čit dejova ko u priči, ono zalomi se ekipa jednom mjesečno pa se ubije pizza. E da, i cugu sam odjebo. Tu i tamo pivu zagulim kad neš delam ko ovih dana (interijeri )

I zadovoljan sam. Uspravan ko kita u bila, ujutro ko metak se ustajem, niš mi nije teško i sve oko sebe volim (osim onih na koje sam stavio X ).

I ne jedem slatko. Nikad i nisam nisam ljubitelj.

Kako nazvat moju "dijetu"? Nemam pojima. Veseli panj možda...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Brko je offline   Reply With Quote