Tako se isto može reći da su i oni dnevnici bezveze i nebitni za tijek igre jer eto, nigdje piše da se mora. Završit ćeš igru vako i nako.
Ali baš da nikog ne zanima što se dogodilo u Yamantau kompleksu i zašto, jebeš onda igranje ove igre. Stvarno onda ne treba ni na prvom mjestu gubiti vrijeme na nju.
Ono, idem na koncert Metalike da mogu reći da sam bio, ali nemam blage veze da imaju neki album prije ovog zadnjeg

nitko ti ne brani ići, ali onda se nemoj čuditi kako novi album ima dugačke i dosadne pjesme

ima ih svaki od Loada nadalje.
Garro je dobro rekao. Ima questova, ali opet i oni nisu bitni. Završit ćeš igru sa i bez njih.
I ponavljam, igra je namjenjena fanovima serije, a ne svakome. Naravno da moš igrat, ali neke stvari niti ćeš skužiti niti ćeš znati jer ih smatraš nebitnima jer su dosadne i zamorne.
Zato sam i ja igrao 2x Witchera 3. U prvom šusu mi je bio onako, speed run. Puno toga sam propustio jer nisam znao otprije što je tko i tko je što, pa kad sam čitao malo uokolo i slušao što kažu drugi, skužio sam da sam propustio neke sasvim dobre stvari. Pa sam igrao opet
Sent from my SM-G965F using Tapatalk