View Single Post
Staro 14.05.2019., 22:37   #1166
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor HCS Pregled postova
https://wtf1.com/post/ferrari-admits...jYLo0_oC4B674U

Slijedeci korak, prebacivanje fokusa na 2020.
Uglavnom Matija Benatija želi reći da su kopirali McLaren ih 2018 tako su nekako usrali i u McLarenu lani. Kockali se sa low downforceom da bi na kraju skužili kolosalni zajeb.
OK, nije za usporedbu jer je Ferrari i dalje druga momčad ali ovo je sad zabrinjavajuće. Manimo moje laprdanje o Vettelu, ionako više od pola toga ne mislim već malo Dejota pickam nije Vettel loš momak.

no stvarno sam se poveselio kad je Ferkan radio kak se spada u Bahrainu. I rekoh to je to, Kina bude fajt. I petak još ajde de... a onda... drek.

Prvi put ove sezone kad sam reko "fuck this" je bilo odma nakon SCa u neđelju. SC uđe u boks JEDAN krug kasnije, Lujkan 3.6 sekundi ispred Bottare, a Max u DRSu Bottari. Krug kasnije, Bottara 3.5s od Maxa... ma fuck this.

Da imaju motor po vikendu, Mečke bi ostavile cijeli grid za krug koliko rezerve imaju u tom powertrainu.

Ali opet s druge strane, nije Merc toliko napredovao koliko je Ferkan usrao motku. Na pravcima trgaju, a onda ko po ledu pleše auto po zavojima.

Nažalost, ova sezona je repriza 2016, pa barem neka se Bottara i Lujkan kolju za naslov. Go Bottara

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Brko je offline