Skinuo sam sigurno 5 kila u zadnja 2-3 tjedna, mala nužda 10+ puta dnevno i 2 puta tijekom noci, forma ostaje a salo se topi ko iz puške. Vene se vide, imam vise energije, bolje spavam i sve to kada sam prestao sa unosom UH, iako pojedem kokice recimo tu i tamo, suhe sljive recimo jucer i danas, brzo se zasitim i poslje toga samo nastavim jaja meso čušpajzi itd., pokusavam se drzat ciste hrane, bez dodataka i bez mixanja tipa zobene whey i med, to je za mene teški prekršaj, to mi je kao droga, mozak mi prestane raditi čim napravim nekakvu kombinciju tog tipa.
E sad, festam 30 mjeseci i posljednja 2 mjeseca počinjem osjecat hranu koja mi ne pomaže, odnosno koja mi oduzima energiju, fokus ili mir, bolje spavam a mozak mi je 50% odmorniji i lakše se nosim sa dnevnim stvarima.
Imam problem jedino sa mesom, počelo mi je smrditi iako nisam probao druge mesnice osim lokalne i po trgovinama, moram vidjet hoce li bit razlike.
Prepadnem se kad stanem na vagu ali roba i dalje paše, čudo, nisam puno googlao Keto ali čini se da imam periode tzv Ketoze i punjenja i točno prepoznajem promjene, smanjio sam sa treninzima i trčanjem i ništa se puno nije promijenilo, mozda sam čak pretjerivao kad bolje razmislim..