Tema
:
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
14.05.2019., 12:58
#
11623
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
Datum registracije: Nov 2009
jel ti nisi pratio ili kaj ??? čak ti je i u samoj toj 5oj rekla nakon kaj ju je Snow odkantao - rekla je prvo "tebe vole a mene se boje" i onda nakon kaj ju je odkantao rekla je "onda će biti ipak strah" ili nešto s tim u stilu "than fear it is", a i evo da ne pišem evo ti od nekoga ko je isto očito pratio pa kuži:
"Evo nekoliko razloga:
- bila je silovana, prodana i iskorištavana od svog brata
- izdali su ju ljudi koje je oslobodila
- vještica joj bacila kletvu, umro joj je muž Khal Drogo
- izgubila najboljeg prijatelja Joraha
- izgubila najbolju prijateljicu Missandei
- saznala da čovjeka kojeg voli, je zapravo njezin nećak i pravi nasljednik prijestolja
- izgubila 2 zmaja
- izdana od Varysa
- sjever ju ne prihvaća, kao ni sestre od Johna
- na sve to, ona je kćer od ludog kralja Aerysa Targaryena"
ja bi još dodao kak je neko u šali napisao "da ju je Snow krknuo sve bi drukčije završilo" a i da ne pričam da je plačip**a odmah morao sestrici to reći jer bi jadna bila povrijeđena emocionalno da joj nije rekao.
Na kraju kaj i ko je ostao Dany, svi do kojoj ih je stalo su umrli ili su je izdali, ostao joj je zmaj i Sivi miš ili kak se već zove i to je to, čak i ljudi za koje se borila su se priklonili Cersi
Jesi ti išta pratio?
Ok, nje se boje, njega vole (i ona ga voli), idemo ih sve spalit? Lol.
Silovana, izdana, vještica, Khal, Jorah, nećak ju i dalje voli, izgubila dva zmaja, Varys ju nije izao nego joj je rekao u oči kako su se i dogovorili da nešto krivo radi = nikad nije pokazala pravu agresiju.
Ubiju Misandei = gotovo. Ubilački izraz lica. Idemo ih sve spalit.
Prije toga oslobađala nevine i robove, zgražala se na ubojstva općenito. Cijelo vrijeme obećava oslobođenje od tiranina.
Bitka gotova, ovi se predali. Idemo ih sad tek spalit kad su se predali.
Nema veze sa zdravom pameti.-->
Citiraj:
Autor
VooDooZG
jel ti nisi pratio ili kaj ??? čak ti je i u samoj toj 5oj rekla nakon kaj ju je Snow odkantao - rekla je prvo "tebe vole a mene se boje" i onda nakon kaj ju je odkantao rekla je "onda će biti ipak strah" ili nešto s tim u stilu "than fear it is", a i evo da ne pišem evo ti od nekoga ko je isto očito pratio pa kuži:
"Evo nekoliko razloga:
- bila je silovana, prodana i iskorištavana od svog brata
- izdali su ju ljudi koje je oslobodila
- vještica joj bacila kletvu, umro joj je muž Khal Drogo
- izgubila najboljeg prijatelja Joraha
- izgubila najbolju prijateljicu Missandei
- saznala da čovjeka kojeg voli, je zapravo njezin nećak i pravi nasljednik prijestolja
- izgubila 2 zmaja
- izdana od Varysa
- sjever ju ne prihvaća, kao ni sestre od Johna
- na sve to, ona je kćer od ludog kralja Aerysa Targaryena"
ja bi još dodao kak je neko u šali napisao "da ju je Snow krknuo sve bi drukčije završilo" a i da ne pričam da je plačip**a odmah morao sestrici to reći jer bi jadna bila povrijeđena emocionalno da joj nije rekao.
Na kraju kaj i ko je ostao Dany, svi do kojoj ih je stalo su umrli ili su je izdali, ostao joj je zmaj i Sivi miš ili kak se već zove i to je to, čak i ljudi za koje se borila su se priklonili Cersi
Jesi ti išta pratio?
Ok, nje se boje, njega vole (i ona ga voli), idemo ih sve spalit? Lol.
Silovana, izdana, vještica, Khal, Jorah, nećak ju i dalje voli, izgubila dva zmaja, Varys ju nije izao nego joj je rekao u oči kako su se i dogovorili da nešto krivo radi = nikad nije pokazala pravu agresiju.
Ubiju Misandei = gotovo. Ubilački izraz lica. Idemo ih sve spalit.
Prije toga oslobađala nevine i robove, zgražala se na ubojstva općenito. Cijelo vrijeme obećava oslobođenje od tiranina.
Bitka gotova, ovi se predali. Idemo ih sad tek spalit kad su se predali.
Nema veze sa zdravom pameti.
Pronađi još poruka od Mirkopoter
Moj komp
CPU:
Ryzen 5 5600
MBO:
B450M PRO4-F
RAM:
Crucial Ballistix Desktop Gaming 2x16GB 3200 MHz
HDD:
Samsung 980 1TB NVMe, 6TB Barracuda
VGA: