Citiraj:
Autor geronimo_2
koje komedije...lol
nego jel ima nekakav dobar app za android da mogu i ja snimat takve razgovore sa agentima ili je to jos uvjek iz nekog razloga blokano?
|
Ja snimio sa Tele2 dogovor i kad su me pravili budalom i sami ponudili petog člana u biznis tarifi iako sam ja pitao da nije limit 4 člana. Agent je rekao da ako oni ponude može ići 5 bez problema... I nakon mj natezanja pazi odgovor
Nadalje, a vezano uz snimke razgovora koje ste dostavili uz Vaš prigovor, ispričavamo se na netočnim informacijama koje su Vam pružene*prilikom istoga te ističemo kako je Uvjetima korištenja Ekipne i Biznis Ekipne tarife, točkom 10. jasno definirano kako je maksimalni broj priključaka četiri.
Shodno navedenom, nismo u mogućnosti izvršiti aktivaciju dodatnog člana.
Želimo istaknuti i kako usmene informacije od strane djelatnika oko ugovaranja novog tarifnog modela nisu obvezujuće i informativnog su karaktera, a prava i obveze iz pretplatničkog odnosa uređuju se Ugovorom koji se temelji na Općih uvjeta poslovanja Tele2 d.o.o..
Naposljetku želimo još jednom istaknuti kako nam je iskreno žao zbog nastale situacije te se nadamo da će jedno od ponuđenih rješenja biti zadovoljavajuće.
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk