View Single Post
Staro 14.05.2019., 11:03   #2861
nhooyd
Premium

nhooyd's Avatar

Datum registracije: Mar 2019
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Jedem koliko me tijelo traži. Nema onih trenutaka da se treseš, da te tijelo traži slatko iste sekunde, mentalno sam bistriji i nema pada koncentracije. To su benefiti koji su me osvojili. Plus, ne možeš se pretrpati masti i mesa i povrća kao što se možeš pretrpati ugljikohidrata. Jedem hrpu povrća, samo ono povrće koje nema puno ugljikohidrata.

Slažem se, kalorije koje uneseš u odnosu na ove koje potrošiš rezultiraju da li mršaviš ili ne.

Zasad nisam postio, pa me zanimaju iskustva ljudi koji jesu. jasno mi je da je pola toga napisanog na netu laž, zato i pitam.

Ako unosim 300 kalorija manje svaki dan 20 dana, to je 6000 kalorija manje. Također se uspori metabolizam, i osjećam se loše 20 dana jer sam gladan. Razmišljam ako u 2 dana posta mogu također biti u kalorijskom deficitu, ne osjećati se loše i skinuti nešto mase...zašto ne. Razmišljam na glas.

Na ketu je lakše regulirati unos, jer nisi gladan.

To što meni odgovara, ne znači da drugima odgovara. Nije mi želja potaknuti raspravu, želja mi je doznati tuđa iskustva.

Šta? Gdje sam se dotaknuo rasta mišića?

Malo sam ja pretjerao jer sam okruzen takvim debilizmom svaki dan, moje isprike.

Evo iz mog iskustva, pošto sam dosta puta znao postit po 2 dana nakon npr izlaska van i slicnih evenata gdje je socijalni pritisak ipak malo prejak za nas slabovoljne pa se zalomi koja kalorija više.

S obzirom da sam prakticirao keto još tada i odmah razjebao ketozu sa cuganjem (za primjer) ova 2 dana su mi super dosla da se brze vratim. Nekih nekakvih side effecata losih nisam imao, prvi dan mi je bilo dosta tesko (pogotovo navečer) ali sam dosta vode pio, drugi dan je već bolje. I onda nazad na normalnu prehranu bez "nadoknađivanja" ako si mozes prisutit da uz sve obveze u zivotu jos i ne jedes mislim da je to najjednostavniji način da krkneš par tisuca kalorija u kratkom roku, pogotovo ako nisi u điru da ces odmah nakon toga nastavit jest smeca i nastavis se hranit normalno.

Eto, to ti je moje iskustvo prije godinu dana cca bilo.
nhooyd je offline   Reply With Quote