Jedem koliko me tijelo traži. Nema onih trenutaka da se treseš, da te tijelo traži slatko iste sekunde, mentalno sam bistriji i nema pada koncentracije. To su benefiti koji su me osvojili. Plus, ne možeš se pretrpati masti i mesa i povrća kao što se možeš pretrpati ugljikohidrata. Jedem hrpu povrća, samo ono povrće koje nema puno ugljikohidrata.
Slažem se, kalorije koje uneseš u odnosu na ove koje potrošiš rezultiraju da li mršaviš ili ne, ovo ni nije predmet rasprave.
Zasad nisam postio, pa me zanimaju iskustva ljudi koji jesu. jasno mi je da je pola toga napisanog na netu laž, zato i pitam.
Ako unosim 300 kalorija manje svaki dan 20 dana, to je 6000 kalorija manje. Također se uspori metabolizam, i osjećam se loše 20 dana jer sam gladan. Razmišljam ako u 2 dana posta mogu također biti u kalorijskom deficitu, ne osjećati se loše i skinuti nešto mase...zašto ne. Razmišljam na glas.
Na ketu je lakše regulirati unos, jer nisi gladan.
To što meni odgovara, ne znači da drugima odgovara. Nije mi želja potaknuti raspravu, želja mi je doznati tuđa iskustva.
Citiraj:
Autor nhooyd
Ako tvrdis da misici rastu sukladno sa tak random jedenjem bez planiranja i ne znam šta onda ovo je već smijesno postalo.  Ne izgledas kao cackalica jer ocito ne brojis kalorije, opet fizika 1-2 srednje poglavje termodinamika tyvm.
|
Šta? Gdje sam se dotaknuo rasta mišića?