View Single Post
Staro 14.05.2019., 09:13   #2855
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
doktor ne mora imati rak da bi znao koliko je stetan

zbog cega mislis da je ne jedenje ("post") nesto drugacije keto ili ne, uopce nema smisla govoriti o ketu ako nema hrane, da se prestane jesti nakon nekog vremena tijelo ce prijeci u ketozu

sto ocekujes dobiti time, brze skinuti kile? koliko brzo skines tom metodom tako ces ga i vratiti. iskatabolirat ces cijeli ruke ce ti postati cackalice, razine testosterona ce opasti, stitna ce usporiti i 1200kcal ce ti postati odrzavanje

iako prilikom gubljenja kilograma volimo zadavati brojku koliko zelimo skinuti ili sto zelimo vidjeti na vagi - realno cilj nam nije postati X kilograma laksi planeti vec skinuti X kolicinu masnog tkiva, a prilikom gubljenja tijelo moze prziti masno tkivo, misic, vodu, kostanu masu, i trebamo uciniti sve da taj omjer bude sto veci u korist masnog tkiva.
@Trpi, znas i sam da jako cijenim tvoje znanje i iskustvo, ali u ovome se ne mogu potpuno sloziti s tobom. Ne radi toga sto sam upucen u teoriju vise od tebe nego cisto iz razloga sto iskustva ljudi diljem svijeta govore drugacije. Ketoza u kombinaciji sa IF definitivno radi, a to osjetim i na sebi. Prakticiram Keto+IF 18/6 ili ponekad 20/4 vec nekih mjesec i pol i rezultati su itekako vidljivi. Na https://www.reddit.com/r/keto/ ima jos puno pozitivnih iskustava, a osobno poznajem osobe koje su se potpuno transformirale iz "svinja" forme sa BMI preko 40 u sasvim normalne osobe sa normalnom tezinom. Nadam se da sam i ja na tom putu. Teoretski ti ne mogu potkrijepiti kako i zasto nije doslo do pretjeranog katabolizma ili usporenja metabolizma, ali stvar ocito funkcionira.
WraGG je offline   Reply With Quote