Citiraj:
Autor trpi
doktor ne mora imati rak da bi znao koliko je stetan
zbog cega mislis da je ne jedenje ("post") nesto drugacije keto ili ne, uopce nema smisla govoriti o ketu ako nema hrane, da se prestane jesti nakon nekog vremena tijelo ce prijeci u ketozu
sto ocekujes dobiti time, brze skinuti kile? koliko brzo skines tom metodom tako ces ga i vratiti. iskatabolirat ces cijeli ruke ce ti postati cackalice, razine testosterona ce opasti, stitna ce usporiti i 1200kcal ce ti postati odrzavanje
iako prilikom gubljenja kilograma volimo zadavati brojku koliko zelimo skinuti ili sto zelimo vidjeti na vagi - realno cilj nam nije postati X kilograma laksi planeti vec skinuti X kolicinu masnog tkiva, a prilikom gubljenja tijelo moze prziti masno tkivo, misic, vodu, kostanu masu, i trebamo uciniti sve da taj omjer bude sto veci u korist masnog tkiva.
|
@Trpi, znas i sam da jako cijenim tvoje znanje i iskustvo, ali u ovome se ne mogu potpuno sloziti s tobom. Ne radi toga sto sam upucen u teoriju vise od tebe nego cisto iz razloga sto iskustva ljudi diljem svijeta govore drugacije. Ketoza u kombinaciji sa IF definitivno radi, a to osjetim i na sebi. Prakticiram Keto+IF 18/6 ili ponekad 20/4 vec nekih mjesec i pol i rezultati su itekako vidljivi. Na
https://www.reddit.com/r/keto/ ima jos puno pozitivnih iskustava, a osobno poznajem osobe koje su se potpuno transformirale iz "svinja" forme sa BMI preko 40 u sasvim normalne osobe sa normalnom tezinom. Nadam se da sam i ja na tom putu. Teoretski ti ne mogu potkrijepiti kako i zasto nije doslo do pretjeranog katabolizma ili usporenja metabolizma, ali stvar ocito funkcionira.