View Single Post
Staro 13.05.2019., 15:08   #1161
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Superior Pregled postova
Uopće ne znam zašto pratim tu dosadnu bedastoću? I tako već 40 godina. Ustvari znam zašto. Na svakih 10 loših dođe jedna uzbudljiva sezona. Zadnja uzbudljiva je bila 2006.g. pa bu valjda uskoro opet.
Kako 2006? A 2007, 2008, 2010, 2012? Sve 4 navedene su bile 2x bolje od 2006 u kojoj si imao 2 pretendenta na naslov, dok je u navedenim sezonama bilo 3 čak i 4 kandidata do zadnje 2-3 utrke.

Jedino ako si 2006 prestao pratiti ili ako su ti ove nabrojane nezanimlljive jer Šumahera nije bilo u prve 2 tj nije bio konkurentan u druge 2.

2006 je bila "dobra" ali su utrke itekako bile dosadne u istoj. Npr VN Malezije, VN San Marina, VN Španjolske, VN USA, VN Njemačke... jedino kaj je valjalo je bila VN Mađarske koja je bila epska utrka i naravno VN Japana gdje smo vidili dimčac iz pravog bolida
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Ovdje nije vise stvar sto je Mercedes neuhvatljiv, nego se ni iza njih nista ne dogadja. Highlight utrke je slucajni dodir Strolla i Norrisa. Jedino se lako moze na pravcu pretjeci Williams, ali za puni krug ili vise...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Upravo to. Lako to što je Merc napred. Problem je kaj su i ostali timovi jedni od drugih se razmaknuli. Zanemarivši ovu grozotu od staze, Red Bull je debelo iza Ferrarija, a opet debelo ispred ostatka grida. A i ostali ispod isto tako...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 13.05.2019. u 15:14.
Brko je offline