Citiraj:
Autor Bariarnil
Sestrična valjda 3. Koljeno u Istri ima novu Micru, prelaz sa Kaškaija prve generacije. Gle, meni je na Micri sva ta tehnološka sranja raj. Samo što ja za sebe osobno ne bih kupio jer ne trpim da nemam apsolutno nikakvu kuku, ništa u gepeku, nema mjesta za glavu na zadnjoj klupi i trimovi opreme su smeće (msm da za oko 100 hilja kuna imaš 2 zvučnika i ratkape; moja Fabia za 94 000 je imala 6 zvučnika i 15 cola Alu, plus senzore iza).
Kao auto, zanimljivija mi je Micra, ali da bih ja uzimao za sebe, rađe Ibizu. Oboje se voze jako fino za tu klasu, ali Micra ima bolje materijale unutra, i malo to više spešl izgleda, osim kad počneš nailazit na više kompromisa neg na Ibizi...
|
Ima neka Micra, Tekna oprema (najjača) sa onom dvobojnom personalizacijom za 136k, skinuto sa 163 (WTF i 163k kn za Micru!), ali mi je to malo iznad gornje granice za tak mali auto. Fiesta sa Winter 2 Plus opremom dođe 119, Ibizu jako lijepu složim za 136!
Ali debelo je preskupa Micra, jedino gledam tu s lagera.
Sad ću 4 dana voziti Ibizu, pa ću vidjeti, ali po svim testovima ju hvale kao najbolji super mini. Da nije puno lošija od Fiesta za voziti, a puno praktičnija.