View Single Post
Staro 10.05.2019., 17:42   #1742
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor ShebY Pregled postova
I DA ne sviđa mi se ovaj smjer jer jebe u mozak kupce
Možda tebe, mene sigurno ne.
Ako sam odlučio dati 2000 kn za mobitel onda je to to, gledam što je best buy u tom budžetu i zaboli me neka stvar što je određeni proizvođač digao cijenu u nebo nekog svog modela.
Ne moram imati flagship i ne moram imati najnovije, dakle, prvo si odredi budžet i principe u glavi pa se nećeš opterećivati "smjerom" kojim ide mobilna industrija.
Fala bogu pa je uvijek bilo i bit će alternativa, Xiaomi i Huawei su uvijek tu da ponude nekog dobrog mid rangera.

OnePlus je oduvijek bio zanimljiv zato što je imao filozofiju ponudit najbolje ali jeftinije, flagship killer.
Dakle, ako krenu dizat cijene onda gube jedini adut, to nije firma sa tradicijom da mogu imati cijene kao Samsung, Sony, Apple...
No dobro, valjda svi koji dižu cijene znaju šta rade.

Citiraj:
pa google je izbacio mobitel koji izgleda kao da je iz 2014 specke ima kao kinez od 150$ a super kameru i pola interneta je svršilo na to, alooo ljudi 400 jebenih dolara ili još bolje 500 eura kod nas za midrange mobitel.
Kao i uvijek, tržište će reći da li je to puno ili nije za taj model, ne trebamo se mi ovdje isčuđavati.
Pare i izbor mobitela su jako subjektivne stvari.
panasonic je offline   Reply With Quote