View Single Post
Staro 10.05.2019., 14:51   #14
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor ShebY Pregled postova
Za 2-3-4k kuna rade fušeri, znači on rješava sve i ima šprancu gdje to odradi za par dana.
U firmi to rade minimalno 3 osobe, tu je porez i tko zna koliko troškova koje firma ima (najam, oprema, raznorazni dodatci na plaće).
Velika je razlika između firme i fušera koji to odradi doma u boravku/sobi i ne računa šta je jeo/režija potrošio, najam i onako plaća ili je stan/kuća njegova, ima paušal pa su mu troškovi jako mali ili još bolje radi na crno, itd. itd.

Naravno, uzmi što ti je jeftinije. Samo objašnjavam odakle razlika
A eto, reći ću ti da pričaš gluposti. Ima fušera i za 10 000kn, ali kao što sam gore napisao, izdaje račun.

Frend ima svoju tvrtku, ima petero ljudi zaposlenih, plaća redovno najam, kupuje stvari na R1, vozi auto na lizing i ne živi s roditeljima.

Jel to dovoljno dobro? Ili mora imati određeni broj zaposlenih i plaćati najam nekoliko tisuća kuna više da izađe iz konteksta fušera?

Nigdje se ne spominje kvaliteta, i u to ne ulazim jer nisam nikada gledao što i kako Avalon radi. Ne kažem ni da moj frend radi dobro, samo kažem da 12 000kn razlike je neka jebena kvaliteta u igri.

Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
@Vision19 upozorio sam te na visinu cijene, kvalitetu i ozbiljnost .

Što se pak tiče ovih webova za 3-4k, to je pak prenisko i opet dolazimo do pitanja kvalitete. Hosting za 300 kn godisnje takoder spada u kategoriju koliko para toliko muzike.
Ajde, pošto se mi bavimo hostingom, reci mi pls što misliš pod tim "koliko para toliko muzike"?

Da se razumijemo, hosting kod avalona je od 400-500kn godišnje, pa me zanima... Pričamo i dalje o jednom webu, ne?

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.05.2019. u 15:00.
Mommistake je offline   Reply With Quote