Citiraj:
Autor ShebY
Za 2-3-4k kuna rade fušeri, znači on rješava sve i ima šprancu gdje to odradi za par dana.
U firmi to rade minimalno 3 osobe, tu je porez i tko zna koliko troškova koje firma ima (najam, oprema, raznorazni dodatci na plaće).
Velika je razlika između firme i fušera koji to odradi doma u boravku/sobi i ne računa šta je jeo/režija potrošio, najam i onako plaća ili je stan/kuća njegova, ima paušal pa su mu troškovi jako mali ili još bolje radi na crno, itd. itd.
Naravno, uzmi što ti je jeftinije. Samo objašnjavam odakle razlika 
|
A eto, reći ću ti da pričaš gluposti. Ima fušera i za 10 000kn, ali kao što sam gore napisao, izdaje račun.
Frend ima svoju tvrtku, ima petero ljudi zaposlenih, plaća redovno najam, kupuje stvari na R1, vozi auto na lizing i ne živi s roditeljima.
Jel to dovoljno dobro? Ili mora imati određeni broj zaposlenih i plaćati najam nekoliko tisuća kuna više da izađe iz konteksta fušera?
Nigdje se ne spominje kvaliteta, i u to ne ulazim jer nisam nikada gledao što i kako Avalon radi. Ne kažem ni da moj frend radi dobro, samo kažem da 12 000kn razlike je neka jebena kvaliteta u igri.
Citiraj:
Autor AiM
@Vision19 upozorio sam te na visinu cijene, kvalitetu i ozbiljnost  .
Što se pak tiče ovih webova za 3-4k, to je pak prenisko i opet dolazimo do pitanja kvalitete. Hosting za 300 kn godisnje takoder spada u kategoriju koliko para toliko muzike.
|
Ajde, pošto se mi bavimo hostingom, reci mi pls što misliš pod tim "koliko para toliko muzike"?
Da se razumijemo, hosting kod avalona je od 400-500kn godišnje, pa me zanima... Pričamo i dalje o jednom webu, ne?